Alimente organice

Traim intr-o lume in care bolile sunt in continua crestere, iar noi suntem ” bombardati” cu alimente daunatoare organismului nostru si favorabile bolilor. Ce putem face in aceasta situatie? Cu ce anume putem sa ne hranim pentru a avea o dieta si o viata sanatoasa? Raspunsul la aceasta intrebare l-au gasit specialistii, cei care ne recomanda sa consumam cat mai multe alimente organice, naturale.
Exista multe avantaje daca consumam alimente organice. Nu numai ca avem multe beneficii in ceea ce priveste sanatatea noastra daca mancam fructe si legume organice, dar nu trebuie nici sa ne mai facem griji de expunerea noastra la chimicale daunatoare, precum pesticidele si fertilizatorii artificiali.
Atunci cand cumparam produse organice trebuie sa ne asiguram ca urmatoarele alimente se afla si ele pe lista noastra de cumparaturi. Potrivit unui grup de cercetatori din Statele Unite, alimentele listate mai jos sunt cele care sunt cele mai bune pentru organismul nostru si pe care trebuie sa le includem in dieta noastra de zi cu zi.
Atunci cand cumparam produse organice, trebuie sa ne asiguram ca le achizitionam si pe urmatoarele:
1. Ciresele
2. Nectarinele
3. Spanacul
4. Perele
5. Rosiile
6. Cartofii
7. Merele
8. Piersiciele
Intotdeauna este bine sa cumparam si sa consumam alimente organice pentru a avea grija de sanatatea noastra si pentru a ne feri de boli precum cancerul. Totusi, asigurati-va ca spalati intotdeauna fructele si legumele cu apa calda inainte de a le consuma.

Citeste si:  "Cariere in alb" isi deschide portile la Bucuresti, din 4 iunie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.