Acupunctura

Acupunctura este componenta sistemului de sanatate din China. Teoria generala a acupuncturii este bazata pe premisa ca exista surse de energie in corp care sunt esentiale pentru sanatate.
Practica acupucnturii pentru a trata anumite boli a fost rara in America pana la vizita presedinteleui Richard M. Nixon in China in anul 1972. De atunci, a fost o explozie de interes in Statele Unite si Europa in aplicarea acestei tehnici de acupunctura in medicina.
Acupunctura este o familie de procedee implicand stimularea locatiilor anatomice pe sau in piele printr-o varietate de tehnici.
Acupunctura este o interventie terapeutica si este practica indelung in Statele Unite. Exista multe studii ale utilitatii sale. Totusi, multe dintre studiile efectuate au scos la iveala eficacitatea acupuncturii.
Introducerea acupuncturii in modalitatile de tratare a bolilor este disponibila publicului larg inca din stadiile incipiente. Exista suficiente dovezi conform carora acupunctura rezolva anumite probleme.
Multe studii efectuate la animale si oameni au demonstrat faptul ca acupunctura pot cauza raspunsuri biologice multiple.
In ciuda eforturilor considerabile de a intelege anatomia si psihologia, definitia si caracterizarea acestor puncte ramai controversate.
Acupunctura poate fi folositoare in tratarea multor boli si in ingrijirea sanatatii.
Acupunctura este practica inserarii unor ace in corp pentru a reduce durerea sau a induce anestezierea. Acupunctura este o familie de proceduri incluzand stimularea locatiilor anatomice pe sau in piele printr-o varietate de tehnici.

Citeste si:  Analize medicale uzuale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.