Viata pentru Viata – concert caritabil pe 20 mai la Sala Palatului

Please select a featured image for your post

Artistii din Romania sprijina lupta impotriva cancerului de san, uterin si de prostata si, in acest scop, vor sustine concertul caritabil „Viata pentru Viata” la care va invitam sa participati in data de 20 mai, incepand cu ora 19.00 la Sala Palatului din Bucuresti.

Profitul rezultat in urma vanzarii de bilete si a fondurilor obtinute de la sponsori va fi utilizat pentru realizarea unui site cu informatii referitoare la cele 3 tipuri de cancer mentionate mai sus si pentru tiparirea de afise de promovare a asociatiilor de pacienti si a site-ului.

Citeste si:  Eurovita lanseaza Magneziu B Complex cu eliberare prelungita

Angela Similea, Ovidiu Komornyik, Andra, Luminita Anghel, Adrian Enache, Dinu Maxer si Deea, Rosstar (Franta) &Efekt Crew, Action Team (membrii ai Asociatiei Cascadorilor din Romania) – sub indrumarea celebrului cascador SOBI CEH, Ilie Micolov, Anamaria Prodan si Ionela Prodan, Maria Carneci, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Nicu Paleru, Maria Ghinea, Constantin Magureanu, Panseluta Feraru, Valeria si Traian Ilea, Cristina Turcu Preda, Ion Popa, Violeta si Liliana Geapana, Ion Paladi, Adriana Ochisanu Botgros, Rares Campan, Mariana Ionescu Capitanescu si Stefania Rares vor canta in 20 mai pentru a-si demonstra suportul pentru aceasta cauza.

Citeste si:  Dismenoreea

La spectacolul – eveniment vor mai participa Ansamblul Folcloric „CUNUNA CARPATILOR” al centrului national de arta „TINERIMEA ROMANA”- coregraf Viorel Cioaca, cat si Casa de Moda „K Fashion Studio” cu o prezentare de moda.

Concertul va fi precedat de o scurta sesiune de informare pe tema cancerului de san, a cancerului de prostata si a cancerului uterin si de prezentarea asociatiilor de pacienti din Bucuresti care activeaza in domeniul oncologiei.

Citeste si:  Proprietatile curative ale otetului de mere

Pretul biletelor este de 30, 60 si 80 de RON si pot fi achizitionate online la www.myticket.ro, de la reteaua de magazine DIVERTA, Magazinul MUZICA si casieria Salii Palatului sau telefonic la compania Houston (pentru minim 15 bilete) – tel fix : 021.317.09.43, persoana de contact Costina Turlea.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.