Trucuri feng shui la birou

Daca ti se pare ca in ultima vreme ai din ce in ce mai multe responsabilitati la birou, iar bonusurile sunt din ce in ce mai rare, atunci poate ca este cazul sa apelezi la cateva sfaturi din aria de feng-shui-ului . Iata 5 trucuri care ti-ar putea schimba in bine atmosfera de lucru si relatia cu colegii de serviciu.

1. Nici biroul tau, nici tu nu stati cu spatele la usa. Incearca sa iti gasesti un loc de unde sa ai in campul tau vizual o cat mai mare asupra camerei, si totodata asupra iesirii din birou. In caz contrar, poti avea parte de multe intrigi pe care o sa-ti fie greu sa le gestionezi.

Citeste si:  Dovezi de afectiune fata de cei mici

2. Incearca sa faci tot posibilul ca in fata ta sa nu fie un alt coleg, pentru ca va fi in permanenta un schimb de energii, si nu intotdeauna vei avea nevoie de starile negative ale celuilalt. In plus, daca in fata ta este o persoana sugativa de energie, sa nu te mire ca te simti in majoritatea timpului epuizata si fara putere de concentrare.

Citeste si:  Shannen Doherty se mentine in forma luand lectii de calarie

3. Asaza-ti pe birou cateva obiecte personale si, eventual, o poza sau un desen. Evita insa ca desenul sa contina elementul apa, pentru ca apa este consumatoare de energie.

4. Este foarte indicat sa ai macar o planta in preajma si, de asemenea, insista ca draperiile sau jaluzelele sa fie trase mereu pentru ca incaperea sa fie invadata de lumina naturala.

5. Nu in ultimul rand, achizioneaza unul dintre urmatoarele obiecte decorative: un cocos, care iti va apara demnitatea si coloana, o testoasa sau un dragon.

Citeste si:  "Orice schimbare in rutina copilului poate indica o problema de sanatate mentala"

Dar pentru ca nu intotdeauna ne alegem singuri locul in care stam, pentru a compensa acest minus, este bine de stiut ca te poti proteja prin intermediul cristalelor polifatetate. Acestea au darul de a „indulci” relatiile profesionale si de a sparge barierele de comunicare si intelegere. De asemenea, clopoteii de vant ne ajuta sa fim mai perspicace si ne sar in ajutor atunci cand o problema pare sa nu-si gaseasca solutia.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.