Targul International de Cariere Medicale – mii de joburi in strainatate pentru medicii romani

Please select a featured image for your post

Dr. Grzegorz Chodkowski (MedPharmCareers.com), in colaborare cu Houston NPA, va invita in primavara aceasta la cea de VII-a editie a Targului International de Cariere Medicale, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical si farmaceutic din Europa si singurul de acest gen din Europa Centrala si de Est.

In Bucuresti, Targul International de Cariere Medicale se va desfasura intre 20-21 martie 2010 la Rin Grand Hotel Bucuresti (Sos. Vitan-Barzesti nr 7D, langa targ Vitan). Editia din Cluj-Napoca va avea loc intre 27-28 martie la Hotel City Plaza (Str. Sindicatelor 9-11, Cluj Napoca). In aceasta primavara, pentru prima data, Targul se va desfasura si la Iasi intre 10-11 aprilie la Hotel Traian (Piata Unirii nr 1, Iasi).

Citeste si:  Ceaiurile si proprietatile lor

Intrarea este libera la toate cele trei manifestari, iar vizitatorii sunt asteptati sambata intre orele 11.00 si 18.00 si duminica intre 10.00 si 16.00. Cei interesati de participarea la Targ, este recomandata si o inscriere online in avans, pe site-ul www.imcdays.org.

„Ne asteptam ca cea de-a 7a editie a Targului International de Cariere Medicale desfasurata in Romania sa fie cea mai de succes si sa devina sursa numarul unu de informatii privind oportunitatea dezvoltarii unei cariere in sistemele medicale din intreaga Europa” a declarat dr. Grzegorz Chodkowski.

Majoritatea expozantilor din cadrul targului sunt agentii de recrutare care au disponibile peste 3000 de posturi in tari precum: Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Germania, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Malta, Orientul Mijlociu si Indepartat si multe altele.

Citeste si:  "Exfolierea si hidratarea sunt esentiale pentru ingrijirea pielii toamna..."

„Pentru a indeplini toate nevoile in materie de posturi disponibile pentru cei interesati de o cariera medicala internationala, angajatorii vin la aceasta editie atat cu joburi permanente, cat si joburi de tip locum (temporare), prin care se ofera flexibilitatea de a lucra 1, 2 sau 3 saptamani pe luna, ceea ce inseamna ca medicii doritori de acest tip de angajare isi pot continua munca si in tara de origine, suplimentandu-si substantial castigurile prin adoptarea unui job temporar care poate fi rasplatit si cu 2000 de lire pe saptamana in spitalele private din Anglia” a precizat Simona Oprea, din partea companiei Houston NPA care promoveaza evenimentul pe piata din Romania.

Citeste si:  Pacientii in coma pot invata si dezvolta amintiri

Targul se adreseaza atat medicilor tineri si seniori, de toate specialitatile, studentilor, rezidentilor, asistentelor medicale, dentistilor, intregului personal implicat in asistenta sanitara si farmaceutica. Publicul Targului International de Cariere Medicale este reprezentat de persoane ambitioase, intotdeauna pregatite sa invete ceva nou si deschise la provocari, care doresc sa afle informatii actualizate despre ofertele de munca, despre angajatori, sa afle raspunsuri despre optiunile si remuneratiile pe care le pot avea daca aleg sa isi dezvolte cariera in strainatate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.