fbpx

Primii vorbitori confirmati pentru a doua editie a Conferintei Management Performant in Institutiile Medicale din Romania 2013

Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania 2013 va avea loc in perioada 30, 31 mai – 1 iunie, la Hotel Intercontinental, Bucuresti.

Ana-Maria Badut, Director Dezvoltare – Delta Hospital
Prioritatea Anei-Maria acum este consolidarea identitatii Delta Hospital pe piata serviciilor medicale private, strategia de marketing si pozitionare. In cadrul evenimentului, Ana-Maria va aborda tema Rolul departamentului de marketing in contextul cresterii competitiei pe piata serviciilor medicale private.

Florentin Muscalu, Business Development Manager – Hexi Med
Florentin intra pe piata serviciilor medicale in 2011, dupa 10 ani de industrie farma.
Cu o cariera in cadrul Policlinicii Floreasca si Delta Hospital, Florentin conduce policlinica Hexi Med din august 2012. La Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania, Florentin va vorbi despre Performanta in clinicile medicale – Cresterea si imbunatatirea satisfactiei pacientilor.

Citeste si:  Balonarile

Roxana Craciun, Manager Resurse Umane – Regina Maria
Cu o experienta de 9 ani in domeniul resurselor umane, in prezent Roxana Craciun ocupa functia de Manager Resurse Umane la Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria. In cadrul evenimentului, Roxana va sustine un studiu de caz despre Cultura patient care! in Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria.

Andrei Gagea, Director Executiv – Academica Medical Center
Andrei Gagea este directorul executiv al clinicilor Academica din octombrie 2011. Are o experienta indelungata in domenii precum optimizarea proceselor interne ale unei companii sau definirea de indicatori de performanta (KPIs) si implementarea monitorizarii lor, in cadrul Conferintei vorbind despre Managementul operatiunilor medicale.

Citeste si:  Christina Ricci: „In adolescenta am suferit de anorexie"

Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania este structurata pe cele 3 zile astfel:

In prima zi, 30 mai, va avea loc un workshop pe tema KPI Scorecard and Dashboard in spitale si centre medicale;
A doua zi, 31 mai, este ziua prezentarii a 8 studii de caz si a celor 2 paneluri de discutii, conferinta propriu-zisa aducand fata in fata practicieni din institutiile medicale performante romanesti cu cei care isi doresc implementarea unui astfel de sistem de management al performantei. Temele principale ale conferintei sunt structurate pe 2 mari module de interes actual in domeniul medical:
Modulul 1: Managementul proceselor institutiilor medicale – asigurarea calitatii serviciilor prestate si
Modulul 2: Fidelizarea personalului medical si cresterea satisfactiei pacientilor prin serviciile oferite.
Ultima zi a evenimentului, 1 iunie, va fi gazda simularii Friday Night at the ER, o activitate prin care este simulata administrarea unui spital timp de 24 de ore. Activitatea are ca scop dezvoltarea gandirii sistemice si se bazeaza pe stilurile de lucru ale participantilor, invatandu-i sa colaboreze si sa ia decizii in cadrul unui sistem complex.

Citeste si:  Testul Guthrie

Inscrieti-va acum!
Pana pe 9 mai, taxa este redusa, in regim Early Bird!

Taxa participare workshop: Early Bird 100 € | Standard 130 €
Taxa participare conferinta: Early Bird 120 € | Standard 150 €
Taxa participare Friday Night at the ER: Early Bird 50 € | Standard 70 €
(https://adobeformscentral.com/?f=nKvcdX1rXDMvGEnEIsKiOA)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.