O piele fara celulita, riduri si vergeturi!

Please select a featured image for your post

Psihologul Andreea Chirvasiu si echipa emisiunii medicale Cafeneaua sufletelor te ajuta sa cunosti „miracolul” numit ALOE VERA si lanseaza concursul „UN CLICK pentru SANATATE”!

ALOE VERA PURE GEL, produs de firma Zuccari, este primul preparat dermo-cosmetic bio-activ complet natural si este atat de bun incat iti vine sa-l mananci. Pulpa de Aloe Vera este extrasa manual frunza cu frunza si stoarsa, fiind apoi gelifiata intr-un mod natural. Produsul astfel obtinut nu este pasteurizat sau filtrat, ci este un gel pur numai bun pentru hranirea si calmarea pielii.

Citeste si:  Mamici cu serviciu

Medicii specialisti prezenti in cadrul emisiunii medicale Cafeneaua sufletelor il recomanda atat pentru afectiunile aparatului osteo-articular, cat si pentru afectiunile sistemului tegumentos.

Fa din ALOE VERA PURE GEL partenerul tau pentru sezonul estival care se apropie. Astfel, ridurile, vergeturile sau arsurile solare nu iti vor mai da bataie de cap!

Citeste si:  Beneficiile consumului de grasimi esentiale, Omega 3 si Omega 6

Inscrie-te la concurs cu doar un simplu click si poti intra in posesia acestui produs miraculos.

Concursul se lanseaza, astazi, 27.04.2010, iar inscrierile se pot face pana in data de 27.05.2010, aici!

Castigatorii celor doua produse ALOE VERA PUR GEL scoase la concurs vor fi desemnati prin tragere la sorti, procedeu ce va fi filmat si postat pe homepage-ul revistei www.cafeneauasufletelor.ro.

Citeste si:  Cum tratam acneea

Tragerea la sorti va avea loc in data de 1 IUNIE 2010.

Iti place concursul, trimite-l si prietenilor tai! Nu pierde vremea, INSCRIE-TE ACUM: www.revistacafeneauasufletelor.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.