Noul centru stomatologic Swiss Ecodent Clinic ofera o modalitate unica de abordare a fiecarui pacient

Please select a featured image for your post

Centrul Stomatologic Swiss Ecodent Clinic din strada Rahmaninov nr. 2 A a fost inaugurat pe data de 1 septembrie 2011, in cadrul unei receptii de gala, onorata de reprezentanti ai media si ai inaltei societati bucurestene.

Ecodent cuprinde si ofera intreaga gama de servicii stomatologice, sustinute de o echipa profesionista, cu experienta de lucru internationala si dotari de ultima generatie.

Intreaga desfasurare a activitatilor din cadrul clinicii respecta principiul elvetian, accentul fiind pus pe calitatea serviciilor, siguranta si discretie. Astfel, respectarea programarilor este un punct crucial in desfasurarea activitatii, conform cu caracterul elvetian al companiei, clinica facandu-si un titlu si o datorie de onoare pentru respectarea programarilor. La Swiss Ecodent Clinic, pacientii nu vor astepta niciodata in salile de asteptare.

Citeste si:  Usturoi ca medicament

Echipa medicala reuneste specialisti cu competente in protetica si implantologie dentara, chirurgie, endodontie, parodontologie, profilaxie si cosmetica dentara. Intreaga activitate a clinicii este coordonata de catre medicul stomatolog Dr. Dr. Christian Marmandiu (doctorand si masterand in chirurgie-implantologie, cu activitate de peste 20 de ani si experienta a peste 10.000 de implanturi inserate, competentele sale fiind international recunoscute in Elvetia, Germania si SUA) si de catre Prof. Dr. Ion Patrascu. Specializarile continue ale medicilor nostri mentin know-how-ul profesional la cele mai inalte standarde.

Citeste si:  Tratarea gingivitei si parodontitei

Dr. Dr. Christian Marmandiu: „La Swiss Ecodent Clinic, personalul medical este implicat si dedicat pentru a oferi pacientilor asistenta si servicii la standarde de performanta, calitatea igienei fiind definitorie pentru activitatea noastra. Cunostintele si experienta vasta in domeniul practicii stomatologiei se regasesc in modalitatea terapeutica de abordare a fiecarei situatii, pacientii beneficiind de tratamente personalizate, raportate specific la fiecare diagnostic”.

Citeste si:  Horoscop pentru micuti, partea a doua

Prof. Dr. Ion Patrascu: „Folosim in clinica noastra laserul dentar, atat in cazurile de chirurgie, parodontologie, cat si ultima evolutie in albirea dintilor”.

Investitia necesara deschiderii centrului s-a ridicat la aproape 1 000 000 de euro, in care este inclusa aparatura de ultima generatie, marca Kodak.

Echipamentele de radiologie panoramica si retro-alveolara digitala genereaza imagini de inalta calitate, cu rezolutie ridicata, evidentiind cu acuratete cele mai importante detalii clinice si reducand riscul iradierii conventionale cu 90%, datorita tehnologiei 100% computerizate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.