Investitie Fresenius de 100.000 de euro pentru Sectia de Dializa a Spitalului Judetean Deva

Please select a featured image for your post

Fresenius Medical Care Romania, lider mondial si national in domeniul dializei, a sponsorizat modernizarea sectiei de dializa din Spitalul Judetean Deva. Investitia in valoare totala de 100.000 Euro a fost utilizata de managementul spitalului pentru reamenajarea sectiei de dializa si imbunatatirea conditiilor de tratament oferite pacientilor. Compania Fresenius a dotat sectia cu echipamente de ultima generatie, inlocuind masinile de dializa uzate. Noile aparate asigura pacientilor, pe langa tratamente de calitate, sigure si eficiente si accesul la procedura de hemodiafiltrare.

Citeste si:  Grasimea de pe burta sau coapse, folosita pentru remodelarea sanilor

„Multumim companiei Fresenius pentru sprijinul acordat continuu in ultimii ani. Atat sprijinul financiar, cat si echipamentele medicale oferite, reprezinta o valoare adaugata pentru spitalul nostru. Alaturi de Fresenius am asigurat pacientilor dializati din spital conditii mult mai bune de tratament si am facilitat activitatea cadrelor medicale. In plus, ajutorul companiei este cu atat mai necesar si laudabil, cu cat in prezent sistemul public sanitar romanesc se confrunta cu serioase probleme financiare si administrative”, a declarat Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Deva, George Silviu Didilescu.

Citeste si:  Terapia magnetica mareste calitatea somnului si elimina durerile musculare

Hunedoara se numara printre judetele cu cel mai mare numar de bolnavi tratati prin dializa la milion de locuitori (465), situandu-se la sfarsitul anului 2010 pe locul al 11-lea in topul judetelor din Romania (conform datelor Registrului Renal Roman).

„In centrul activitatii Fresenius este intotdeauna pacientul. Ne concentram in permanenta pe imbunatatirea calitatii vietii pacientilor dializati si cresterea sperantei de viata a acestora. Acest angajament il respectam atat in centrele noastre private, prin practicarea unor standarde inalte de calitate – detinem 25 de centre de dializa in toata tara, unul dintre ele chiar in Deva, cat si prin suportul oferit sistemului public sanitar. Acest sprijin este o dovada a angajamentului nostru fata de pacientii din Romania. Vom continua sa ne implicam si sa sustinem si pe viitor Spitalul Judetean Deva”, a punctat Dr. Dan Nicula, Director Operational Fresenius Medical Care Romania.

Citeste si:  Fumatul sanatos aprinde piata tigarilor electronice

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.