Gala gesturilor de suflet in sanatatea mintala

Please select a featured image for your post

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6 si Fundatia Estuar organizeaza, joi (15 octombrie), cea de-a VI-a editie a „Galei Gesturilor de Suflet in Sanatate Mintala”.

In cadrul Galei vor fi premiate persoanele publice, specialisti, angajatori si voluntari pentru contributia la imbunatatirea situatiei in care se afla cei cu probleme de sanatate mintala si cei care au contribuit, in perioada octombrie 2008 – septembrie 2009, la imbunatatirea domeniului sanatatii mintale din Romania sau care au sustinut, prin orice mijloace, campanii in favoarea persoanelor cu dizabilitati, care au incadrat in munca persoane cu probleme psihice.

Citeste si:  Afla cum iti poti imbunatati memoria prin metode naturale

Printre nominalizatii anului 2009 se numara Mirabela Dauer – sectiunea „Fii tu insuti!”, Nadia Comaneci – sectiunea „Implica-te!”, Adrian Mutu sectiunea „Cere ajutor!”, Dr. Florin Ion Pogonaru – sectiunea „Contributii si sponsorizari”.

Evenimentul va avea loc la Hotel Marriot din Bucuresti si va fi gazduit de Andreea Marin Banica si medicul Cristian Andrei.

Citeste si:  Dezlipirea de retina - cum o descoperim, cum o tratam?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.