Feng shui-ul o conditie de baza pentru un somn linistit?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu stau cu chirie de ceva vreme, timp in care m-am tot mutat la interval de doi, trei ani. Un adevarat chin, tinand cont de faptul ca ma atasez de locuri si duc o adevarata lupta pana imi stabilesc intimitatea, cuibusorul meu protejat de tot ce vine din exterior. Tocmai din cauza ca sunt sclava aerului homy dintr-o locuinta, m-am trezit ca erau locuri cu care ma imprieteneam de la bun inceput, si locuri care ma respingeau, fara sa-mi explic initial, de ce. Asa ca am inceput sa fiu din ce in ce mai preocupata de feng shui . Si unde poate fi mai important feng shui-ul, decat in dormitor, acolo unde vrem sa indepartam tot ce este rau cand dormim, sau sa chemam toti dracii cand ne viziteaza zburatori?

Citeste si:  Mamici in trend

Ei bine, revenind la regulile de baza ale feng shui-ului, o sa va impartasesc azi cateva:

1. probabil conditia de baza de la care se porneste mereu in mobilarea dormitorului, este sa nu iti asezi patul cu picioarele spre usa, indiferent de pozitia ta. Patul trebuie amplasat in asa fel incat usa dormitorului sa fie ori in dreapta, ori in stanga ta. De asemenea, din pat, trebuie sa ai o „priveliste” cat mai ampa asupra camerei, si nu sa iti izbesti privirea intr-un perete.

Citeste si:  Stop fumatului!

2. Evitati oglinzile, se spune ca iti fura energia si identitatea in timpul somnului. Incarcati-va, in schimb, camera cu multe plante, daca va permite timpul sa aveti grija de ele.

3. Mie, personal, imi place sa am peretii plini de poze si de tablouri. Am grija, insa, sa nu am imagini cu campuri de lupta sau cu necunoscuti carora nu li se vad picioarele. Daca sunteti intr-o relatie stabila, sa nu aveti in dormitor poze cu fosti sau foste iubite la vedere. In traditia feng shui se spune ca oamenii importanti din trecutul tau vin si te bantuie in somn, iar in timpul zilei vei simti o tristete pe care nu ti-o vei putea explica.

Citeste si:  Pregateste-te de primavara cu vitamina C si zinc!

4. Daca reusiti, evitati electronicele in dormitor. Da, nici macar un televizor sau un laptop nu fac bine. Sau, macar, trageti-le din priza!

5. Si, nu in ultimul rand, evitati tot ce inseamna apa in dormitor. Fie ca vorbim de un tablou sau un acvariu, ori vreo fantana decorativa. Daca aveti baia lipita de dormitor, aveti grija sa aiba usa inchisa pe timpul noptii. Elementul apa este unul care ne fura, poate cel mai eficient, energia.


Un comentariu
  1. Nu stiu daca este o chestie care tine de feng shiu sau nu , dar eu nu pot sa dorm bine daca nu am anumite conditii in camera… probabil este o chestie care tine ami degraba de modul in care ne relaxam noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.