Cum sa faci un masaj de relaxare partenerului tau

Nu e de mirare ca datorita vietii active pe care o duc majoritatea, o cantitate considerabila de stres se poate acumula. Din acest movtiv oamenii cauta diverse moduri prin care sa se destinda, sa se relaxeze, sa se desprinda de stresul cauzat de viata cotidiana. Masajele relaxante, care in mod general sunt prestate de un terapeut, sunt o modalitate grozava de a relaxa muschii tensionati. Daca din diverse motive nu aveti cum sa ajungeti la un terapeut va puteti baza pe partenerul de langa voi sa va bucure cu un masaj antistres .

Citeste si:  Screening-ul prenatal

Pentru a oferi un masaj relaxant , partenerul trebuie sa se dezbrace pana la lenjeria intima si sa se intinda, de preferat, pe o suprafata plata si relativ tare. Asigurati-va ca partenerul este asezat intr-o pozitie comoda inainte de a incepe masajul. Este indicat sa folositi diverse uleiuri de corp care sunt compuse din elemente naturale si frumos mirositoare, cum ar fi lavanda ,care da o stare de relaxare profunda. Uleiurile au o dubla utilitate: miros frumos si reduc frictiunea de pe suprafata pielii partenerului. Folositi uleiuri aromate terapeutice pentru a domoli starea partenerului.

Citeste si:  Relaxare spate in scaun

Incepeti masajul relaxant punand cateva picaturi de ulei in palma dupa care cu cealalta palma frecati uleiul pana cand acesta va ajunge la temperatura corpului . Masati bland tamplele, fruntea si obrajii partenerului, evitand ochii si gura. Rotatiile incete si suave pe suprafata tamplelor il ajuta pe partenerul dumneavoastra sa se detensioneze . Incepeti masajul in zona gatului si a umerilor aplicand mai multa presiune prin miscari inainte si inapoi. Masati bine bratele, mainile, ba chiar si degetele! Masand degetele se imbunatateste circulatia sangelui.

Citeste si:  Ajuta-ti memoria

In cele din urma ajungeti la zona spatelui unde turnati o cantitate generoasa de ulei (spatele fiind zona cea mai acoperita de piele) si masati cu putere.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.