Crema-minune antirid a fost descoperita in Brazilia

Ridurile sunt de doua feluri: statice, adica cele care provin de la pierderea elasticitatii pielii, care vine la pachet cu trecerea anilor si cele de expresie, adica dinamice, care apar din cauza contractiei muschilor fetei, cand radem, ne incruntam, ne strambam sau plangem. De obicei, folosim doua tipuri de crema pentru prevenirea si combaterea lor: cea de hidratare intensa si cea antirid.

Citeste si:  Dieta pentru fertilitate

Ei bine, se pare ca o singura crema antirid a reusit sa combine ambele efecte, fiind numita si crema minune. Cu un efect similar celebrului Botox, insa fara a folosi efectiv acele, Synake este crema antirid pe baza de venin de vipera. Deja faimoasa vipera Tropidolaemus Wagleri, care traieste in Brazilia, are reteta tineretii fara batranete dupa care tanjeste toata lumea. Site-ul dailymail.co.uk ne informeaza ca vedete precum Gwyneth Paltrow sau Ben Kingsley sunt fane inraite ale acestui nou produs care face atata valva in lumea buna de la Holywood.

Citeste si:  Lipsa fierului din organism poate conduce la aparitia tusei cronice

Daca tineti musai s-o achizitionati, trebuie sa mergeti insa in afara granitelor, pentru ca, desi se comercializeaza, crema antirid Synake nu se gaseste inca in Romania. Nici pretul nu este unul tocmai la indemana tuturor, crema ajungand la 70 de euro cutiuta.

Pe langa beneficiile generoase de care se poate bucura tenul tau folosind aceasta crema, trebuie mentionat faptul ca exista inca specialisti care sunt impotriva comercializarii ei, si asta din cauza faptului ca nu au fost suficiente teste realizate pentru a determina exact cauzele adverse pe care le-ar putea avea.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.