Cat de mult iti doresti iubirea ideala?

Iti propunem o dilema morala, care se foloseste in interviurile de angajare. Rezolvarea problemei necesita gandire laterala si… stabilirea clara a prioritatilor personale.

Problema:
Conduci automobilul tau Sport, de 2 locuri, intr-o noapte cu o furtuna teribila. Treci pe langa o statie de autobuz, unde se afla 3 persoane asteptand:

1. O batrana bolnava pe moarte;
2. Un vechi prieten, care, candva, ti-a salvat viata;
3. Femeia visurilor tale sau barbatul ideal.

Citeste si:  Sfaturi de la parinti

Pe cine ai lua in automobilul tau, tinand cont ca nu ai decat un singur loc, doar pentru un pasager?

Variante de soluţionare:
Ai putea lua batrana, pentru ca este pe moarte si trebuie salvata prima.

Sau ai putea lua prietenul care ti-a salvat viata, pentru ca ai o obligatie fata de el. In plus, ti-e prieten, nu?

La fel de adevarat e ca, daca alegi una dintre variantele de mai sus, e posibil sa nu mai reintalnesti niciodata femeia visurilor tale sau barbatul ideal.

Citeste si:  Alimente salvatoare pentru iarna

Gandeste-te foarte bine inainte de a raspunde. Abia dupa ce dai un raspuns citeste mai departe.

Un candidat, intr-un astfel de interviu, a fost angajat dintre 200 de concurenti, pentru magnificul – si in acelasi timp izbitor de simplul – sau raspuns:

„As da cheile masinii prietenului meu si l-as ruga sa duca batrana la spital; in timpul acesta, eu as ramane sa astept autobuzul, impreuna cu femeia visurilor mele”.

Citeste si:  O mama vitrega buna

Vino intre 18-20 aprilie 2008, la Sala Palatului, pentru a participa la BODY MIND & SPIRIT FESTIVAL – cea mai completa manifestare dedicata unui stil de viata in care calitatea vietii se celebreaza pe toate planurile: trup, minte si suflet!

Pentru detalii intră pe www.bodymindspiritfestival.ro


3 Comentarii
  1. iubirea ideala nu exista si punct! idealul ni-l creem noi, prin inchipuiri si vise si tocmai de aceea este intangibil. e gresit sa ne gandim la o iubire ideala, trebuie sa invatam sa acceptam defecte si sa apreciem calitati.cre ca e un subiect mult prea larg pentru a-l dezbate doar in cateva fraze.in legatura cu raspunsul dat, nota 10!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.