fbpx

Apa saracita in deuteriu: o noua posibilitate in terapia cancerului

Apa saracita in deuteriu, denumita si „apa usoara” si produsa de cercetatorii de la Ramnicu Valcea, este obtinuta in urma unui proces de filtrare care duce la scaderea concentratiei de deuteriu, un izotop natural si stabil al hidrogenului, de la 144-150ppm la 25ppm. De efectele acestei ape miraculoase pot beneficia pacientii cu maladii grave, cum este cancerul, dar si orice persoana care doreste sa-si mentina vitalitatea pentru un timp indelungat.

„Apa saracita in deuteriu este un produs non-toxic, fara efecte adverse, care, potrivit a numeroase studii, poate fi folosit ca adjuvant in prevenirea si tratarea diverselor statusuri patologice, in special neoplazii, pentru reducerea toxicitatii citostaticelor. Teste suplimentare care au utilizat imunosupresoare au evidentiat efectul puternic protector al apei saracite in deuteriu asupra parametrilor imunologici. Alte rezultate au evidentiat o scadere a masei tumorale sau o regresie totala. Aceasta descoperire a secolului XXI reflecta o noua posibilitate in terapia oncologica si un agent anti-neoplazic promitator cu potential in aplicarea clinica viitoare”, afirma Roxana Mirica de la Institutul National de Expertiza si Recuperarea Capacitatii de Munca Bucuresti, autoarea lucrarii „Apa saracita in deuteriu in terapia oncologica”, prezentata in cadrul recentului eveniment International Workshop on Water Quality.

Citeste si:  Efectele energizantelor asupra organismului

De foarte mult timp, studiile au aratat ca, atunci cand o celula porneste sa se divida, primul lucru pe care il face este activarea pompei membranale, care scoate hidrogenul din celula. Prin scoaterea hidrogenului ramane deuteriul. Deci hidrogenul scade, deuteriul creste si atunci porneste semnalul de diviziune celulara. Cancerul nu este altceva decat o diviziune haotica si extrem de accelerata a celulelor maligne, informeaza www.apasaracitaindeuteriu.ro. Prin scaderea concentratiei de deuteriu odata cu administrarea apei saracite in deuteriu, la nivelul celulelor canceroase se obtine un raport optim intre deuteriu si hidrogen care impiedica realizarea diviziunii programate, ceea ce inseamna ca celulele canceroase inceteaza sa se multiplice si pot „muri”.

Citeste si:  Agresivitatea, o trasatura dobandita, nu mostenita genetic

Apa produsa la Ramnicu Valcea este exportata anual in cantitati mari in tari cum sunt Ungaria, Japonia si SUA, o serie de clinici si spitale romanesti incepand, din anul 2000 si pana in prezent, sa-i recunoasca proprietatile curative si sa o foloseasca pentru a preveni, ameliora sau trata, pe langa diferite forme de cancer, boli de piele, afectiuni ale stomacului, hipercolesterolemii si deficiente imune.

Articol realizat de biolog Rodica Popescu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.