fbpx

Acumen Integrat organizeaza a doua editie a Conferintei Management Performant in Institutiile Medicale din Romania 2013

Acumen Integrat anunta cea de-a doua editie a Conferintei Management Performant in Institutiile Medicale din Romania 2013, care va avea loc in perioada 30, 31 mai – 1 iunie, la Hotel Intercontinental, Bucuresti.

Conferinta vine in continuarea primei editii organizate in toamna anului 2012, primita cu entuziasm de catre participanti, si doreste a fi contextul invatarii si impartasirii de bune practici in domeniul managementului medical si al managementului performantei in sectorul medical public si privat.
Evenimentul de anul acesta va reuni ca vorbitori reprezentanti ai unor importante spitale si centre medicale din Romania, publice si private. Cei peste 70 de participanti asteptati vor avea parte de o agenda intensa din punct de vedere al cunostintelor impartasite si al networkingului cu cadre medicale interesate de managementul performantei si imbunatatirea serviciilor in institutiile lor.

Citeste si:  Fugi de gripa si raceala

Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania este structurata pe cele 3 zile astfel:

– In prima zi, 30 mai, va avea loc un workshop pe tema KPI Scorecard and Dashboard in spitale si centre medicale;
– A doua zi, 31 mai, este ziua prezentarii a 8 studii de caz si a celor 2 paneluri de discutii, conferinta propriu-zisa aducand fata in fata practicieni din institutiile medicale performante romanesti cu cei care isi doresc implementarea unui astfel de sistem de management al performantei.

Temele principale ale conferintei sunt structurate pe 2 mari module de interes actual in domeniul medical:
o Modulul 1: Managementul proceselor institutiilor medicale – asigurarea calitatii serviciilor prestate si
o Modulul 2: Fidelizarea personalului medical si cresterea satisfactiei pacientilor prin serviciile oferite.

Citeste si:  Top 5 exercitii pentru a fi sanatoasa, pe care le poti face acasa

– Ultima zi a evenimentului, 1 iunie, va fi gazda simularii Friday Night at the ER©, o activitate prin care este simulata administrarea unui spital timp de 24 de ore. Activitatea are ca scop dezvoltarea gandirii sistemice si se bazeaza pe stilurile de lucru ale participantilor, invatandu-i sa colaboreze si sa ia decizii in cadrul unui sistem complex.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: www.medical.kpis.ro.

Pentru a participa, va invitam sa completati formularul de inscriere disponibil pe www.medical.kpis.ro pana pe 9 mai cu taxa redusa Early Bird sau 23 mai cu taxa standard.

Citeste si:  Rinofaringita la copii sub 6 ani

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Parteneri media ai evenimentului
Medical Manager | Pagina Medicala | Pharma Business Solutions | Revista Galenus | Revista Saptamana Medicala | Televiziunea Medicala | RoMedic | I-Medic | Reteaua Info-Sanatatea | Alianta pentru Sanatate din Romania | Sanatate.enjoystyle.ro | Medic pentru tine | Medipedia | Ziarul Medicului de Familie | Conferinte Medici de Familie | Formaremedicala.ro

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.