700 de medici participa la Conferinta Nationala „Medicina Bazata pe Dovezi”

In perioada 13-14 noiembrie 2009, Societatea Romana de Medicina Interna va organiza la Palatul Patriarhiei cea de-a VI-a editie a Conferintei Nationale „Medicina Bazata pe Dovezi”, intalnire stiintifica care se va bucura de prezenta a peste 700 de medici din intreaga tara (medici specialisti, rezidenti, medici primari, sefi de sectie, profesori si sefi de catedra).

Citeste si:  Medicina personalizata: o noua sectiune pe site-ul www.roche.ro

Conferinta reprezinta un mijloc de dezvoltare si afirmare a celor mai buni specialisti in medicina interna, precum si un cadru oficial de diseminare a informatiilor cu privire la cele mai noi descoperiri in domeniu. Programul Conferintei poate fi gasit pe siteul www.srmi.ro sau www.medicina-interna.ro.

In paralel cu lucrarile Conferintei se va organiza o ampla expozitie, in cadrul careia peste 25 de companii farmaceutice si de aparatura medicala isi prezinta produsele in spatii special amanajate.

Citeste si:  Remedii naturiste pentru insomnie

Societatea Romana de Medicina Interna este afiliata la Federatia Europeana de Medicina Interna, cea mai prestigioasa asociatie profesionala de gen din Europa, iar membrii SRMI sunt membri si ai Federatiei Europene de Medicina Interna.

SRMI editeaza publicatia de profil „Revista de Medicina Interna”.

Formularul de participare la eveniment poate fi descarcat din sectiunea Campanii si evenimente.

Citeste si:  Somnul ajuta creierul sa faca ordine in informatiile obtinute in timpul zilei

Articol furnizat de: Catalina Dinu, PR Manager SRMI


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.