fbpx

Vreau mai mult

Cred ca toate fashionistele se regasesc in aceasta afirmatie: “Vreau mai mult!”. Intotdeauna o femeie isi va dori mai mult, din ce in ce mai mult. Pentru multe dintre noi, a avea sifonierul plin de haine este echivalent cu a avea frigiderul plin de mancare.
Este important sa avem mereu haine de schimb, haine care sa le imbracam fara a sta prea mult pe ganduri, haine care ne scot din orice incurcatura.
Ce te faci insa cand salariul nu-ti permite mai mult? Cum iti poti satisfice dorintele si poftele?
Simplu! Cautand si apeland la cele la simple solutii, fara a arunca o multime de bani ( pe care cateodata nu-i ai ) pe podoabele din sifonier.

Citeste si:  A la mode chez Maison Esthetique

1. Asteapta reducerile de la marile magazine.
Sezonul reducerilor a inceput, iar tu ai avut tot timpul sa-ti pui ceva banuti deoparte pentru a-ti improspata garderoba. Daca nu ai facut asta, iti recomandam sa astepti pana la ziua de salariu, iar atunci sa-ti alegi doar acele lucruri de care ai cu adevarat nevoie sau le-ai putea purta in mai multe situatii.

Citeste si:  Innoieste-te

2. Vinde ce nu mai porti si investe banutii in haine noi.
Pe internet exista foarte multe site-uri unde poti vinde hainele, accesoriile sau incaltamintea pe care nu o mai porti, la preturi rezonabile. De asemenea, daca interactionezi cu alte persoane, poti face schimb de haine sau accesorii, cu conditia ca ele sa fie intr-o stare buna si sa le speli foarte bine inainte de a le purta.

3. Mergi la croitorie si comanda-ti hainele care iti plac, pe masura ta.
Desi iti poate parea scump, sa stii ca lucrurile nu stau deloc asa. Pe langa faptul ca ai posibilitatea sa-ti alegi materialul pe care ti-l doresti, poti cere orice modificare pentru a face ca haina sa arate bine pe tine. Nu dureaza mult, materialele sunt in general ieftine, iar mana de lucru a celui care iti face hainele nu ar trebuie sa te coste mai mult decat materialul in sine. Totul depinde de modelele pe care le alegi si de complexitatea lor.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.