Trenduri sexy in 2010

Noile trenduri ale primaverii 2010 sunt absolut fabuloase si unele dintre aceste trenduri par sa se evidentieze mai mult ca altele. Aceste design-uri sexy, feminine create pentru acest sezon sunt gata pentru a fi gasite in magazine.
Traim intr-o lume moderna si pare ca designerii de moda simteau nevoia sa adauge putina sare si piper colectiilor de moda pentru sezonul primavara-vara 2010 si sa creeze noi trenduri sexy pentru acest an. Feminitatea si stilul au fost subliniate prin diferite materiale, dezgoliri ale pielii, etc. Stilul colectiilor de moda au fost stabilite de fiecare designer in parte, din moment ce fiecare designer isi are propria sursa de inspiratie sau muza.
Materialele usoare sunt unul dintre cele mai hot reveniri in primavara anului 2010 asa ca asteptati-va sa vedeti diferite outfit-uri care sa aiba aceasta principala caracteristica. Materialele usoare au ajutat de asemenea la crearea unui outfit fabulos datorita aspectului incredibil pe care il creaza prin materialele vaporoase. Topurile minunate transparente, bluzele si rochiile mini sunt un stil dominant al acestui sezon primavara-vara 2010.
Topurile create pentru primavara-vara lui 2010 sunt pentru a sublinia formele feminine ale corpului. Femeile sunt minunate iar designerii vor sa sublinieze aceasta minunatie prin diferite topuri si bluze. Bluzele transparente nu sunt o optiune pentru toate femeile intrucat va trebui sa „dezvalui” foarte multa piele. Unele femei nu se simt atat de confortabil aratandu-si corpul prin haine transparente, de aceea acest stil este recomandat pentru femeile care se simt confortabil in pielea lor. Desi transparente , aceste topuri si bluze sunt destul de elegante. Taieturile elegante si soft ofera femeilor o multitudine de design-uri din care avem ce sa alegem.
Rochiile elegante din materiale vaporoase create pentru sezonul primavara-vara 2010 sunt absolut fabuloase. Acestea sunt tipurile de rochii in care ai putea sa te imaginezi pe plaja sau pe o zi cu vant. Nu este nimic mai sexi decat o rochie minunata care ii ofera corpului numai avantaje. Exista o varietate de rochii si de stiluri din care putem sa alegem, de la cele scurte si lungi, depinzand de preferintele personale.
Culorile folosite pentru a crea aceste trenduri sunt in special cele pastelate. Pastelurile se potrivesc perfect caldurii. Culorile monocromatice si nude sunt foarte populare.

Citeste si:  Cum sa te imbraci daca ai corpul in forma literei H

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.