Trenduri primavara-vara 2010

De la stilul traditional la noile trenduri, acestea sunt cele mai hot trenduri pentru sezonul primavara-vara 2010. Este perioada anului in care trendurile verii si primaverii par sa se intoarca. Si bine fac, intrucat odata cu ele va veni si caldura, binemeritata dupa gerul pe care a trebuit sa-l induram.
In acest an vom vedea stiluri nautice insemnand culori alb, albastru marin si alte stiluri inspirate din acesta. In acest sezon se poarta lookurile cu imprimeuri, polka, bluzele cu umerii dezgoliti, stilurile baietesti precum blazere si veste lungi si sa nu uitam de trendul favorit al tonurile neutre. Griul este o culoare imensa pentru aceasta primavara si acest sezon de vara.
Atunci cand vine vorba de pantaloni, se vor purta cei scurti, cei din piele, din denim, fuste scurte.
In materie de incaltaminte, aceasta va fi inovata, intrucat vor aparea pantofii care vor fi inalti de peste 20 de centimetri. Din fericire, aceste creatii nu sunt obligatoriu de purtat, intrucat acestea sunt destinate in special podiumurilor de moda. Acest trend prinde cel mai mult si cel mai bine in Marea Britanie si Hong Kong. Aceste creatii in materie de pantofi sunt considerate a fi adevarate opere de arta.
Trendurile in materie de moda sunt in continua schimbare, asa ca este posibil sa ne mai asteptam la ceva schimbari si in acest sezon.

Citeste si:  Greseli vestimentare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.