Trend alert vara 2010: pantalonii scurti

Soarele straluceste si weekendurile sunt deja predestinate distractiilor, mai ales ca temperaturile vor fi cele mai mari ale anului. Mai mult decat atat, temperaturile din aceasta vara vor fi neobisnuit de mari chiar si pentru sezonul cald. Acest lucru nu poate insemna decat un singur lucru: este timpul sa dezgolim picioarele.
Nu exista un mod mai bun pentru a face asta decat cu o pereche de pantaloni scurti, de sorturi de vara, despre care se spune ca va fi cel mai hot trend in acest an sau mai bine spus, in acest sezon.
Trendul imbracatului minim creste odata cu sosirea verii. Oamenii vor sa fie imbracati lejer dar elegant. Pantalonii scurti sunt cei mai casual si cei mai confortabili pentru barbati, femei si fete.
Alege intre pantalonii scurti minusculi sau cei pana la genunchi, cu imprimeuri florale sau cu denim dublu sau chiar pantaloni de ciclism. Asorteaza acesti pantaloni scurti cu sandalute pentru o zi casual, pentru plimbarile in parc sau cu tocuri pentru o noapte in oras.
Multe branduri cunoscute au iesit pe piata cu multe modele de pantaloni scurti trendy si stilate pentru doamne si domnisoare pentru aceasta vara. Din fericire aveti o gama larga de unde puteti sa alegeti.

Citeste si:  Must have - bijuterii declarative

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.