Sutien potrivit

Alegerea sutienului gresit nu numai ca ne face sa ne simtim inconfortabil, dar ne face sa parem si mai ” greoaie” . Iata cum sa iti gasesti sutienul potrivit pentru a arata minunat.
Marimea potrivita a sutienului schimba in totalitate forma corpului nostru. Daca ne ridica sanii acolo unde trebuie sa fie, ne subtiaza intreaga silueta.
Daca ai sanii mici, este indicat sa folosesti sutienul cu burete gen push-up.
Specialistii spun ca un 36C este mai mare in cupa decat un 34C.
Dupa nastere, corpul unei femei se schimba aproape in totalitate si sutienul ar trebui sa se schimbe si el, reflectand asta. De fapt, este recomandabil ca sutienele sa se schimba destul de des. Una dintre cele mai mari greseli pe care femeile le fac atunci cand cumpara un sutien este ca raman cu aceeasi masura toata viata. Daca nu iti poti indeparta sutienul de corp mai mult de doi inci, atunci ceva este in neregula.
De cele mai multe ori este nevoie sa incerci cel putin 10-15 sutiene pentru a-l gasi pe cel care ti se potriveste cel mai bine.
O femeie cu sanii mare care poarta sutienul gresit, isi poate afecta foarte serios spatele si gatul. Un sutien potrivit va ajusta postura.

Citeste si:  Moda acestei veri e roz

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.