Stilul Michelle Obama

Designerii au raspuns schimbarilor din economie in doua moduri: folosind culori vii, siluete familiare; sau creand piese rapitoare din punct de vedere vizual. Nu este nimic mai vibrant decat celebrul violet si galbenul auriu pentrua ne face sa ne simtim optimiste si increzatoare pentru viitor. Prezicem ca veti vedea mult mai multe culori aprinse in primavara anului 2010 pentru a inspira si a ridica starea fiecaruia dintre noi.
Culorile aprinse sunt cea mai buna decizie penru culorile primaverii 2010. Suna putin riscant sa porti culori, dar din fericire, exista intotdeauna Michelle Obama care este un adevarat model in acest camp ( si probabil ca si in altele). Nina Garcia, directorul de moda de la Marie Claire. sugereaza, uitandu-se la Prima Doamna, ca in opinia ei poarta culori impecabil. Verde sexy, violet puternic, si galben proaspat nu mai sunt de mult o provocare de purtat datorita lui Michelle Obama.
Nu ezita sa porti si tu astfel de culori, intrucat cu siguranta vei reusi sa iesi in evidenta si sa fii in trend.
Ia-o in considerare pe Michelle Obama ca un model in materie de moda, intrucat stilul ei este unul impecabil si desavarsit.
Aceasta avalansa de culori este binevenita, intrucat dupa o iarna atat de lunga, in care predominante au fost culorile inchise, griul, negru, ,mai bine spus non-culorile, este o adevarata binecuvantare ca acum moda ne permite sa purtam culori vii, care sa ne umple de viata si de o stare de bine.

Citeste si:  Profil de designer - Maria Lucia Hohan

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.