Stilul Lady Gaga

Lady Gaga socheaza, fascineaza si starneste controverse. Nu putem sa o numim cea mai stilata femeie in viata, dar cu siguranta stie toate trendurile care sunt in si care sunt out si se joaca cu usurinta cu moda. Nascuta pe 28 martie 1986, ca fiind cel mai mare copil din parinti americano-italieni, Stefani Joanne Angelina Germanotta nu seamana cu diva ” pop-electrica” care este acum.
A fost numita ” Lady Gaga” dupa cantecul ” Radio Ga Ga” al celor de la Queen. Acela a fost cantecul ei de intrare ( in loc sa spuna buna, Stefani ar fi trebuit sa cante ” Radio Ga Ga” ). Nu este blonda natural, doar si-a oxigenat si si-a vopsit parul dupa ce a fost numita accidental Amy Winehouse. Astazi este foarte des comparata cu Madonna si Christina Aguilera dar unicul ei stil o face in totalitate de neconfundat.
Lady Gaga accentueaza faptul ca moda este dragostea vietii ei ( ” Sunt foarte indragostita de moda” spune ea). Stilul ei a fost indelung comentat si este un semn clar ca oamenii fie il admira, fie il detesta. U.S Magazine a denumit-o ca fiind cea mai prost imbracata a anului, dar aparent ea nu s-a lasat afectata de aceste critici si nici nu a deranjat-o. Consultantul de moda celebru, Stacy London spune ca pur si simplu nu intelege stilul Lady Gaga.
Inteleasa sau nu, Lady Gaga isi continua cariera si continua sa socheze pe toata lumea prin aparitiile ei extrem de extravagante, intrucat atunci cand spui Lady Gaga cu siguranta spui extravaganta si ea nu se dezminte niciodata.

Citeste si:  Calcarea hainelor din lana

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.