Stil fuste mini

Fustele mini au fost introduse in Europa si apoi in restul lumii la inceputul anilor ’60. Este inca nesigur sa spunem cine le-a inventat, dar se stie ca ele au reprezentat o revolutie pozitiva in felul in care femeile se imbracau.
Fustele mini pot fi amuzante, la moda si te pot ajuta sa flirtezi, dar daca le porti in mod gresit, le poti da oamenilor o impresie eronata despre tine. Daca porti o fusta mini cu gratie si stil atunci totul este ok.
Fustele mini foarte scurte pot fi practice sau foarte inconveniente, depinzand de modul in care le porti sau de modul in care iti vin. In primul rand, trebuie sa iti cunosti silueta. Nu toate siluetele sunt potrivite pentru a purta o fusta mini.
Fustele sunt sexi. Fustele mini sunt si mai sexi. Cu totii le iubim, dar ca sa le purtam trebuie sa maximizam atuurile pe care le avem si sa ne infrumusetam.
Trebuie sa alegi o fusta mini care sa ti se potriveasca tie si personalitatii tale, depinzand, bineinteles, de modul in care arati si de cat de practica este fusta in sine.

Citeste si:  O noua imagine pentru Deichmann Halle Berry prezinta prima ei colectie de pantofi: 5th-Avenue

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.