Premiile Zmeura De Aur 2010

Lumea celebritatilor este plina de evenimente frumoase, grandioase, insa de cele mai multe ori se intampla ca aceasta sa fie zguduita de cate un scandal aparut in presa sau de nominalizari la categorii care nu aduc decat publicitate negativa.
Zmeura de Aur este unul din acele evenimente care in fiecare an atrage antipatia multor celebritati, care sunt “premiate” pentru prestatia lor, pentru lucrurile care le-au facut pe parcursul anului sau pentru aparitiile scenice.
In aceasta categorie intra actori, regizori, cantareti si filme care au reprezentat anul 2010.
La categoria “cel mai prost regizor” al anului, nominalizatul a fost nimeni altul decat M.Night Shyamalan, regizorul filmului “The Last Aibender”.
Regizorul nu a primit vestea cu bratele deschise, avand in vedere faptul ca a primit mai multe zmeurici pentru cel mai prost film, cel mai prost scenariu si cea mai proasta utilizare a tehnologiei 3D.
Mult asteptatul film “Amurg” se pare ca si-a dezamagit fanii cu ultima ecranizare. Atat Robert, cat si partenera lui au fost nominalizati “cel mai prost cuplu de pe ecran”. O adevarata surpriza, avand in vedere faptul ca, recent, Robert a fost declarat cel mai sexi barbat din lume.
Tot la categoria “cel mai prost actor” al anului au fost nominalizati si ceilalti barbati sexi ai planetei: Gerard Butler, pentru rolul din filmul “The bounty hunter”, Ashton Kutcher pentru rolul din filmul “Killers” si Taylor Lautner din filmul “Saga Amurg – Eclipsa”.
Si pentru ca nici reprezentantele sexului tare nu au fost sarite de pe lista, au primit “Zmeura de Aur” urmatoarele celebritati: Megan Fox pentru rolul din filmul “Jonah Hex”, Kristen Stewart pentru rolul Isabelei din “Saga Amurg – Eclipsa” si Jennifer Aniston pentru rolul din filmul “The Body Hunter”.
Sunt convinsa ca vedetele nu sunt tocmai incantate de aceste nominalizari, insa acest lucru le poate da de gandit si le poate imbunatati cariera, daca sunt dispusi sa faca mici schimbari in ceea ce priveste interpretarea scenica a personajelor.

Citeste si:  Tinute spectaculoase la Premiile Emmy 2013

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.