Parfumuri de celebritati

Ar fi crezut oare bunicii nostri ca lumea va vedea la un moment dat parfumul lui Alan Cumming? DA! Pentru ca parfumul este vechi de cand lumea (glumim, el exista doar din 1957).

Audrey Hepburn. In timp ce din colaborarea lui Audrey cu Givenchy nu a iesit un parfum de vedeta cum cunoastem noi azi, elementul floral a fost conceput pentru utilizarea sa indeosebi inainte de a iesi pe piata. Alte celebritati au devenit imaginea publica a parfumurilor deja existente : Joan Crawford si-a imprumutat imaginea catre Estee Lauder in 1953, in timp ce Katherine Deneuve a facut un spot clasic pentru Chanel No. 5 (el singur, un parfum cu un “cult al personalitatii”).

Citeste si:  Andreea Musat lanseaza Musat Studio

Sophia Loren, Sophia. In anul 1981, Sophia Loren a fost prima vedeta care a lansat un parfum celebru impreuna cu Coty, desigur.

Cher, Uninhibited. Continand mosc, asa cum ii spune si numele si potrivindu-se cu personalitatea cantaretei, parfumul era super-sexy, lipsit de inhibitii. A aparut in 1987, un an bun pentru Cher, care a castigat si un Oscar pentru filmul “Moonstruck”. Pasionatii acestui parfum aduc multi bani inca si acum parfumeriilor.

Elizabeth Taylor, Passion, White Diamonds, Black Pearls. In 1991, “La Liz” a lansat primul “imperiu real al parfumurilor de celebritati”. Mirosurile puternice si reclamele dramatice au fost la moda la inceputul anilor ’90.

Jennifer Lopez, Glow. Glow de J.Lo. a marcat momentul de varf pentru parfumurile celebritatilor. Spargand toate recordurile de parfumuri, mirosul s-a raspandit rapid in Still, Miami Glow, Live, Love at first Glow, Glow after Dark si Desire. Ca sa nu mai vorbim de miile de imitatori. Dupa J. Lo. , potopul!

Citeste si:  Colectii noi la Molecule-F.com

Andy Warhol, Andy Warhol. Un punct de reper in arome, lansat in ’99, acesta a fost descris ca “ un parfum masculin care poseda un amestec de tarhon, iasomie, muschi si esente de mosc”. Andy Warhol este perfect pentru timpul zilei.

Am vrut sa va prezentam o scurta istorie a acestor “parfume de celebritati”. Dupa cum stim , astazi avem multe altele : de la parfumurile Beckham, Naomi Campbell si Antonio Banderas pana la mai recentul Outspoken , al lui Fergie, pe care-l vedem zilnic pe toate panourile si blocurile din oras.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.