Nuntile vedetelor

Celebritatile Hollywoodului au stiut intotdeauna cum sa iasa din tipar si sa atraga atentia, indiferent ca au facut-o intr-un mod pozitiv sau negativ.
Nuntile au fost unul dintre acele evenimente care au socat sau au impresionat publicul prin maretia sau simplitatea lor.
Una dintre cele mai grandioase nunti a fost cea a lui Katie Holmes si a lui Tom Cruise. Cei doi si-au organizat nunta intr-un mic orasel italian, intr-un castel apartinand secolului al 15-lea. Cei doi au facut tot posibilul sa atraga atentia presei asupra acestui eveniment, astfel ca paparazzi nu au lipsit de la nunta lor.
Cei doi indragostiti au prelungit finalul ceremoniei religioase printr-un sarut care a durat in jur de trei minute si din care nu s-ar fi oprit daca invitatii nu ar fi cerut acest lucru.
Atat rochia lui Katie, cat si costumul lui Tom au fost creatii Giorgio Armani. Desigur, si domnisoarele de onoare au avut parte de aceeasi onoare, purtand creatii Armani incrustate cu crtistale Swarovski.
Nunta celor doi a fost considerata ca fiind una dintre cele mai frumoase nunti, la care invitatii s-au simti excelent si de unde nu ar mai fi plecat.
Nu putem spune acelasi lucru si despre cea de-a doua nunta a cantaretei Britney Spears, care a avut loc intr-un fast food. Desi toata lumea de astepta la o nunta fastuasa, cu tinute elegante si mancaruri alese, ceremonia care a durat doar 5 minute a surprinsa pe toata lumea.
La masa, invitatii au fost serviti cu coaste la gratar, cheesburgeri, precum si multe alte “delicatese“ marca fast-food.
Cei 20 de invitati au fost luati prin surprindere de felul in care domnisoarele si cavalerii de onoare au fost imbracati: domnisoarele de onoare purtau jachete roz pe care aveau imprimat cuvantul “hot mama” sau “camerista”, iar cavalerii de onoare aveau jachete albe cu cuvantul “peste” imprimat.
Colac peste pupaza, dupa ce s-au indopat bine cu sandwich-uri si milk-shake-uri, invitatii au fost chemati sa petreaca intr-un club, unde invitatii si-au platit singuri consumatia…

Citeste si:  Bijuterii din fructe uscate

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.