Noua ta destinație pentru bijuterii și accesorii unice

Într-o lume a uniformizării, în care oamenii consumă aceleași produse, în care nu mai suntem indivizi, ci consumatori, simple cifre aranjate în statistici, în care, la o simplă ieșire pe stradă, oamenii par manechine umblătoare din vitrinele magazinelor brandurilor, într-o lume a produselor pe scară largă, în care ne îmbrăcăm la fel de la Lisabona la Moscova și de la Oslo la Palermo, am lansat Buline.ro.

Platformă independentă. Bijuterii de autor.

Buline.ro este o platformă independentă din București dedicată, în principal, bijuteriilor și accesoriilor de autor, produse în serie mică sau unicat, care se adresează celor care ies din rând, celor care nu-s simple numere în statistici. Publicul cu care inițiem un dialog este unul matur, cultivat, care prețuiește creativitatea și evită uniformizarea, publicul care caută arta și frumosul inclusiv când vine vorba de obiectele pe care le folosește zilnic. Designerii cu care colaborăm sunt atent selectați. Pentru că nu vindem doar bijuterii, ci promovăm valori și un stil de viață.

Citeste si:  Cele mai tari parfumuri frantuzesti

Pe site-ul nostru, veți găsi cercei, coliere, broșe, inele, coliere, pandantive, pălării sau bijuterii și accesorii pentru bărbați – nu i-am uitat nici pe ei! – reunite toate sub semnul unic al specialului, al creației. Designerii noștri folosesc materiale și pietre prețioase sau semiprețioase, dar și materiale neconvenționale, în juxtapuneri surprinzătoare. Argintul, aurul, pietrele, catifeaua, nisipul, ceramica, metalul, lemnul exotic, florile naturale, fiecare designer inițiază un joc unic cu materia pe care o prelucrează.

Citeste si:  LOVE LOVE de la Bien Savvy

 

Piese unice. Caracter, personalitate

Buline.ro își propune să aducă în primplan creații ale designerilor români care nu-s simple produse. Funcția lor nu este cea de a satisface simple nevoi consumeriste, ci pe cea de frumos, de unic, de individual. Bijuteriile de pe Buline.ro se adresează personalității, caracterului, nu maselor amorfe, nu ținutelor trase la xerox.

 

Polka Dots și Velvet Dots. Pentru momente relaxate sau ocazii speciale

Buline.ro se compune din două feluri de… dots, împărțind produsele în două categorii mari: Polka Dots, cu rezonanțele vesele, relaxate, nepretențioase pe care numele le aduce, și Velvet Dots, pentru momente speciale, când efortul și energia în crearea unei ținute merg spre găsirea acelui ”je ne sais quoi”, acelui element care dă ținutei un aer unic, care diferențiază, acelui element de îndrăzneală, care-i face pe alții să exclame ”Are atitudine!”.

Citeste si:  Noua colectie Burberry "Trench Kisses"

Fie că ai un moment Polka sau unul Velvet, promisiunea pe care ți-o face Buline.ro este cea a ieșirii din rutină. Obiectele de pe platforma noastră nu sunt obiecte pe care să le ”casezi” în următorul sezon, nu sunt obiecte pentru a astâmpăra foamea de ”cumpăr orice, să fie acolo” sau de ”îmi trebuie ceva pentru petrecerea de sâmbătă”, ci sunt piese la care vei reveni mereu și mereu. Așa cum nu uiți de tine însăți într-un sertar, așa cum te-ngrijești să-ți dăruiești zilnic bucurie autentică și strălucire reală, nu vei uita nici de creațiile Buline.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.