Noi trenduri

Designerii au venit cu noi idei pentru acest nou sezon 2009-2010. Va povesteam si in articolele precedente ceea ce specialistii in materie de moda ne impun sa purtam atat anul acest, cat si anul viitor, sau cel putin inceputul anului viitor. Este bine sa tinem cont de sfaturile lor daca ne dorim sa fim in trend si sa nu dam gres cu tinutele pe care le abordam. De asemenea, este bine sa fim atente la ceea ce ei recomanda pentru a sti ce anume sa purtam in functie de silueta noastra, de personalitatea noastra, de hobby-urile noastre, de ceea ce ne place.
Stilul androgin: – Masculinul intalneste femininul in moda sacourilor. Atat baietii cat si fetele pot purta esarfe. Silueta este lunga, cu o concentrare pe talie si umeri. Materialele sunt inspirate din perioada coloniala britanica.
Stilul poetic: – Detalii victoriene, culori romantice si vintage aduc influente din ultimul secol. Culorile pot parea pale si soft. Materialele delicate contrasteaza cu denimul.
Stilul fairytale: Culori naturale si modele rustice. Paleta este inspirata din natura: maro inchis, culorile pielii, etc.
Stilul futuristic: Materialele glossy si liniile angulare : science fiction inspirate din trendurile de iarna.
Toate aceste stiluri prezentate mai sus sunt impuse de creatorii de moda, insa nu este o obligatie sa le purtam daca nu consideram ca ne reprezinta sau ca ne definesc atat pe noi ca persoane, cat si personalitatea noastra. Mai mult decat atat, daca consideram ca unul dintre aceste stiluri nu ne avantajeaza este mai bine sa renuntam la ideea de a opta pentru el.

Citeste si:  Profil de model - Chanel Iman

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.