Moda de pe catwalk

In acest sezon, criza economica a influentat aproape fiecare designer in parte.
Unii au luat oportunitatea sa produca piese de colectii. Altii au ales sa mearga pe partea hippie. De ce sa luptati contra vantului cand puteti sa mergeti in aceeasi directie cu el?
Exista acei designeri care au preferat sa isi aduca aminte de vremurile mai fericite, in mod deosebit Marc Jacobs din New York, a carui colectie a fost un omagiu adus modei din anii ’80 din New York, acolo unde cariera lui a si inceput.
Indiferent de inspiratie, la rezultatele finale trebuie sa existe si un catalog cu noi modele. Erau trenduri elegante precum acele fuste gen creion ale anilor ’40 si intoarcerea costumelor cu fuste, gen anii ’80.
Pentru cele mai moderne, liniile curate sunt inca in radarul modei, cu umerii ascutiti. Si pentru acele femei care nu pot astepta pana la sfarsitul iernii, exista de asemenea materiale „drapey”.
Cu alte cuvinte, moda de pe catwalk este pentru toata lumea sau poate fi adaptata pentru toata lumea.
Desi exista alegeri vaste intrucat exista colectii de moda deosebite, orice ai alege sa cumperi, trebuie sa investesti intelept si piesele cheie noi, care sunt destul de multe, vor munci din greu la garderoba ta in intreg sezonul.
Uita-te la ultimele trenduri de moda si alege ceea iti doresti, apoi „colinda”magazinele pentru a vedea ce poti gasi, mai ales ca shopping-ul este o activitate destul de recreativa pentru tine.

Citeste si:  Colectia de primavara vara Ermanno Scervino: Stralucire pretutindeni

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.