Moda casual 2010

Moda casual este unul dintre stilurile cele mai adorate de femei datorita confortului pe care acest stil il da si datorita infatisarii stilate.
Casual nu este sinonim cu plictisitor, si designerii de moda au dovedit foarte mult ca este asa si au facut din acest trend un super trend.
Trendurile modei se schimba in fiecare zi, si in fiecare an designerii uimesc cu colectii minunate care le intrec pe cele anterioare. Feminitatea era caracteristica pe care designerii vroiai sa le evidentieze.
Designerii de moda isi gasesc muzele si sursele lor de inspiratie din diferite parti ale lumii si diferite ere, asta este de fapt ceea ce face moda atat de spectaculoasa. Fiecare designer isi transpune viziunea pe podium prin designuri minunate care incanta ochiul si te duc intr-o lume de vis unde totul este fabulos.
Unul dintre cele mai dominatoare trenduri ale anului 2010 este stilul casual chic, ca fiind casual si stilat este ceea ce fiecare femeie si-a dorit intr-un anumit punct. Hainele casual isi dau un anumit confort care are nevoie de o cantitate potrivita a stilului pentru a arata fabulos. Designerii au uimit cu trendurile modei casual chis al acestui sezon al anului 2010 ca fiind un stil modern combinat frumos pentru a crea un outfit frumos, menit sa exprime individualitatea, stilul si confortul.
Cromatica trendurilor casual chic pentru acest an este absolut minunata. Culorile pastelate precum si culorile monocromatice, combinate minunat pentru a sublinia detalii ale outfit-urilor domina colectiile de moda. Colectiile casual prezentate pentru acest an uimesc prin unicitatea lor.
Fabulos este cel mai bun cuvant care poate fi folosit pentru a descrie stilul casual chic, asa ca daca vrei sa se potriveasca cu personalitatea ta, inspira-te din tendurile acestui an.

Citeste si:  Andreea Tincu & Sense - Sleep Bringing Red

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.