fbpx

Imbraca parfumul care ti se potriveste

Parfumul este un accesoriu important si definitoriu pentru o femeie moderna.
De ce sa purtam parfum?
In primul rand pentru tine. Parfumul te face sa te simti mai senzuala, sa ai mai multa incredere in tine si sa atragi atentia asupra ta.
De cate ori cineva ma complimenteaza pentru felul in care miros, ma simt extraordinar de bine si imi da foarte multa incredere in mine.

De asemenea, anumite parfumuri imi amintesc foarte mult de anumite momente din copilarie care mi-au marcat intr-un mod placut existenta, dar pe care nu le mai regasesc pe piata actuala sub nicio forma.
Parerea mea este ca parfumul este un “must have” pentru orice persoana care se respecta si care isi permite. Nu trebuie sa cheltuiesti o avere intreaga pe un parfum sau sa ai o duzina intreaga de sticlute in casa, insa ar fi ideal daca ai gasi unul care sa ti se potriveasca si pe care sa-l folosesti constant.

Citeste si:  Trend report II - primavara/vara 2009

Parfumul te reprezinta, parfumul spune multe despre personalitatea unei persoane, daca stii sa sa-l interpretezi.
Parfumurile foarte dulci descriu o persoana cu o personalitate “instabila”: cand esti vesela, cand esti suparata, cand nici tu nu stii ce ai sau din ce motiv te-ai suparat. Persoanele irascibile si posesive au tendinta de a se da chiar in exces cu esente foarte dulci, starnind reactii negative din partea celor din jur.
Un parfum trebuie sa lase o urma fina in urma lui, nu un miros insuportabil, dureri de cap sau greturi.

Citeste si:  Accesorii de toamna

Parfumurile fresh, care te fac sa simti energie, caldura si o stare de bine inexplicabila se potrivesc persoanelor joviale, pline de viata, energice si optimiste.
Iubesc parfumurile fresh pentru ca atunci cand “imbrac” unul ma simt bine, imi da o stare de spirit foarte buna, simt ca am energie cat pentru doi. Acest lucru se datoreaza faptului ca prin simtul olfactiv transmitem creierului acele senzatii placute pe care numai un parfum fresh le poate da. Secretia serotoninei ne face sa ne simtim mult mai bine si sa gandim mai pozitiv.

Parfumurile tari se potrivesc persoanelor usor timide, senzuale sau cu o personalitate foarte puternica. Purtand un parfum cu o esenta foarte tare, este imposibil sa nu te faci remarcata, ba chiar de neuitat.
Atentie insa la pulverizare sa nu te dai mai mult decat trebuie, pentru ca esentele tari iti pot cauza dureri mari de cap sau stari de voma.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.