„Halloween fashion week”

Halloween este o sarbatoare de origine celtica, preluata astazi de multe popoare din lumea occidentala. Specific pentru Hallowen este dovleacul cioplit, care reprezinta Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sarbatori, copiii se mascheaza in vrajitori, mumii sau alte personaje si colinda pe la case intreband „Trick or treat”, ca o amenintare ca daca nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va face o farsa.
In ultimii ani, romanii au preluat din ce in ce mai multe obiceiuri si traditii de la americani, traditii care reunesc destine si cupluri, ca cea de Valentine`s Day sau traditii care de care mai bizare, cum este cea de Halloween, pe care o vom serba weekend-ul acesta. Romanii au intrat deja in febra pregatirilor pentru petrecerea ce va avea loc in noaptea de sambata spre duminica, si se intrec in costumatii care de care mai infricosatoare, mai ciudate si mai originale.
Exista o gama larga de costumatii, accesorii si masti pe care le puteti cumpara sau inchiria pentru noaptea de Halloween. Daca nu ai posibilitatea sa-ti alegi un costum din magazinele de specialitate, poti comanda si direct de pe internet, prin acele magazine online.

Citeste si:  Cei mai tari designeri americani ai momentului

Accesoriile ti le poti achizitiona in functie de buget si de preferinte. In lista de mai jos ne-am gandit sa punem cateva dintre cele mai bine vandute articole destinate petrecerii de Halloween si preturile intre care acestea se inacadreaza:
1.Dinti de vampir : intre 15 si 30 lei.
2.Nas de vrajitoare : intre 10 si 15 lei.
3.Peruca de vrajitoare : intre 25 si 35 lei.
4.Masti monstrii : intre 5 lei si 50 lei.
5.Palarie de vrajitoare : intre 10 si 15 lei.
6.Unghii de monstru : intre 5 si 10 lei.
7.Ochi sangerii : 5 lei.
8.Pelerina fantoma : intre 25 si 40 lei.
9.Machiaj Halloween : intre 30 si 50 lei.( ai nevoie de un creion dermatograf de culoare neagra, ruj inchis la culoare sau rosu, oja neagra si pudra cat mai deschisa la culoare)
10.Cornite de diavol : intre 10 si 20 lei.

Citeste si:  Stilul punk

Daca vrei sa inchiriezi:
1. Un costum de vrajitoare, trebuie sa scoti din buzunar in jur de 150 lei.
2. Un costum de regina deghizata pregateste in jur de 120 lei.
3. Costumul de diavolita te va costa 100 lei.
4. Costum de Dracula – 130 lei.
5. Costum de schelet – 99 lei.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.