Haine pentru femei cu silueta de baiat

O silueta de baiat este caracterizata ca fiind cineva care are forma corpului rectangulara. Masurile bustului si soldurilor ale unei femei cu aspect de barbat sunt aproape acelasi. Talia nu este definita si bratele si picioarele sunt cel mai probabil lungi si subtiri. Per ansamblu, look-ul unei astfel de siluete este echilibrata cu un bust mic.
Majoritatea femeilor de acest gen au probleme in gasirea hainelor care sa le accentueze corpul. Daca ai si tu o astfel de silueta, acest ghid te va ajuta sa faci cumparaturi mai usor:
– Cauta pantaloni cu buzunare in spate. O femeie cu o astfel de silueta nu ar trebui sa aiba probleme sa isi gaseasca haine pentru partea de jos a corpului. Aproape orice tip de imbracaminte ii vine bine in partea de jos. Dar daca vrei sa creezi iluzia de fund mai mare, atunci alege pantaloni cu buzunare. Acestea vor adauga volum fundului tau, creand iluzia unor curbe mai accentuate.
– Cauta topuri care sa iti accentueze bustul si umerii. Atunci cand alegi topurile, alege un stil care este mai larg in jurul taliei. Alege tricouri in V, tricouri polo care ar trebui sa arate bine pe o astfel de silueta.
– Alege o jacheta din materiale grele. Jachetele sunt un accesoriu foarte important pentru siluetele de baieti.
– Curelele sunt accesorii bune pentru aceasta silueta. Alege curele pe care sa le porti cu pantaloni.
– Cauta haine care au imprimeuri feminine.

Citeste si:  Cadouri unice pentru femei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.