Haine de vacanta

Hainele de vacanta pentru femei trebuie sa fie potrivite pentru diferite conditii ale vremii. Femeile ar trebui sa isi ia cu ele hainele casual, rochii, costum de baie, o jacheta si pantaloni lungi.
Piesele cheie pe care o femeie ar trebui sa le ia intr-o vacanta sunt pantaloni din bumbac in diferite culori, blugi, multiple tricouri, o varietate de tricouri cu maneci scurte si lungi.
Rochiile sunt de asemenea minunate intr-o vacanta pentru ca nu se stie la ce eveniment vei participa sau in ce local te vei duce. Femeile ar trebui sa aduca cu ele o rochie de cocktail, o rochie semi-formala si doua rochii de plaja.
In vacanta te poti antrena intr-o varietate de activitati care necesita o anumita tinuta si anumite accesorii. Femeile ar trebui sa aduca pantofi casual, papuci, sandale si pantofi cu toc. Activitatile la care vei participa seara vor necesita un look mai formal. Femeile se pot imbraca cu un outfit semiformal sau formal cu tocuri inalte.
Bijuteriile ar trebui sa fie casual in timpul zilei. Poarta o pereche cercei mici, o bratara si un ceas. Femeile ar trebui totusi sa aiba cu ele si un set de bijuterii formale pentru evenimentele de seara.

Citeste si:  Noi workshop-uri la RFTB

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.