Femeia matura versus femeia imatura

A fi o femeie moderna nu este deloc usor. Trebuie sa fii mereu in pas cu moda, cu noutatile, sa fii si femeie si iubita, si femeie si mama, si femeie si om de afaceri, si in primul rand responsabila de toate faptele tale. Desigur..sunt si femei imature, care nu tin cont de ceilalti si fac toate lucrurile asa cum considera ele ca este bine. Nu stii cat de matura esti? Nu stii daca ai trecut de varsta copilariei? Te ajutam noi sa faci diferenta intre cele doua tipuri si sa remediezi lucrurile daca este cazul.
Intotdeauna femeia matura stie cum sa-si organizeze timpul si prioritatile, pentru a duce la bun sfarsit toate lucrurile pe care si le-a propus, in timp ce femeia imatura asteapta sa pice din cer cu lucruri bune si realizari.
O femeie imatura cauta sa controleze totul din viata lor, respectiv barbatul de langa ea, insa o femeie matura stie cum sa se adapteze situatiilor si sa inteleaga ca daca barbatul este cu adevarat al ei, nu are de ce sa-si faca griji.
O femeie matura este prea ocupata sa stea sa critice cum s-a imbracat colega de birou, in timp ce o femeie imatura abia asteapta sa aibe motive de barfa si de ras.
O femeie imatura exagereaza cu hainele si accesoriile, crezand ca este sexi si la moda, in timp ce o femeie matura isi alege hainele in functie de locul unde merge si de stilul care o reprezinta.
Femeile mature stiu in permanenta ca sunt frumoase si ca frumusetea nu tine numai de aspectul fizic, ci si de frumusetea sufletului lor, in timp ce o femeie imatura plange si se enerveaza ca i s-a rupt o unghie sau ca ii sta parul ciufulit si nu este atragatoare.
Femeile imature isi cumpara pantofi cu toc imens pe care abia pot pasi si nu ies din casa decat daca au un insotitor sau un “ajutor de mers” cum le zic eu, in timp ce o femeie matura stie cum sa poarte o pereche de pantofi cu toc normal fara sa fie penibila si fara sa se sprijine de nimic, tinand cont si de faptul ca tocurile ii afecteaza coloana si musculatura, daca nu sunt comode.
Daca aceste descrieri ti-au fost de ajutor si vrei sa incepi sa te maturizezi, renunta la aparente si fii tu insati!

Citeste si:  Ce porti la o ocazie speciala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.