Dependenta de shopping online

Primul lucru pe care il faci cand intri in casa este sa deschizi laptopul si sa cauti ultimele haine aparute pe site-urile de moda. Te inarmezi cu o punga de covrigei langa tine, cu o cana de cafea, cu cardul langa tine si cu mult..mult chef de shopping!
Iti amintesti cel putin zece site-uri de magazine online, precum si codurile de securitate de la toate cardurile care le ai, chiar si atunci cand dormi.
Peste jumatate din e-mailurile si sms-urile din telefonul tau sunt despre ultimele reduceri si ultimele cataloage de moda online.
Cand iti este foame, in loc sa te uiti in frigider sa vezi ce ai de mancare, preferi sa comanzi ceva de mancare de pe internet, ba chiar mai mult, iti faci si un cont in care sa-ti faci propriul wishlist.. poate poate vede cineva drag ca-ti doresti bluzita aceea frumoasa din satin..
Ai atat de multe haine in garderoba, incat nu stii pe care ti le-ai comandat de pe net si dupa care ai umblat prin magazine. Nu stii din ce tara le-ai luat…da pai din ce magazin..
Nu mai zic ca atunci cand mergi prin magazine esti destul de confuza..si nu te simti in stare sa-ti faci o selectie daca nu vezi hainele expuse din toate unghiurile, ca pe internet.
Te-ai dus pana la piata sa cumperi un kilogram de rosii si unul de portocale si ai scos cartea de credit pentru a-i plati coanei Marioara.
Stii pe de rost numarul tipului de la internet, pentru ca l-ai sunat de cate ori ai intrat in panica ca nu-ti mergea internetul si doar ce aparuse noua colectie de bijuterii pe site-ul preferat.
Esti logata tot timpul pe site-urile magazinelor online si esti foarte implicata in activitatea de pe forum: dai sfaturi legate de moda, parfumuri si alte cosmetice.
Prietenele tale apeleaza la tine cand au nevoie de vreo rochie frumoasa, dar nu au timp sa mearga la shopping.
Iti platesti toate facturile pe internet. Participi la toate concursurile organizate pe site-urile de femei si moda.
Daca te regasesti in descriere, inseamna ca esti una dintre femeile dependente de shopping-ul online.

Citeste si:  Best of 2009

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.