De ce ne place Milla Jovovich

Lumea modelelor frumoase si cunoscute a facut de fiecare data senzatie si aparitii care de care mai interesante si etravagante.
Milla Jovovich este una dintre aceste aparitii, care desi si-a inceput cariera in lumea modei, a inregistrat un succes nebun in actorie, lucru care i-a adus faima si renume in lumea intreaga.
Milla Jovovich s-a nascut in Kiev, in decmebrie, anul 1975. In anul 1981 parintii ei au emigrat in LA, insa casnicia parintilor nu a durat foarte mult, Milla ramanand in grija mamei de la varsta de 10 ani. Inca din copilarie, Milla visa sa devina actrita, la fel ca mama ei, care a inscris-o pe aceasta la scoala de balet si muzica, unde a urmat si cateva cursuri de actorie.
Frumusetea ei izbitoare au facut-o sa devina imaginea de la Revlon, la o varsta destul de frageda, lucru care a propulsat-o in topul celor mai frumoase adolescente. Rolul care a facut-o celebra ramane cel din “Intoarcerea la laguna albastra” din anul 1991. “Al cincilea element” din anul 1997 a marcat maturizarea si trecerea la alt nivel al Millei, urmand ca in anii urmatori sa obtina rolul principal in pelicula “Resident Evil”.
Cu toate astea, Milla a fost vesnic indragostita de lumea modei si a cochetat cat a putut cu aceasta lume, devenind partener de afaceri cu o buna prietena, Carmen Hawk, alaturi de care a lansat o linie haute couture care a inregistrat un succes si cateva incasari consistente.
Milla vorbeste foarte bine limba rusa, franceza si engleza, a facut arte martiale in copilarie si practica Jiu-Jitsu Brazilian. In anul 2005, Milla a obtinut locul 98 la topul realizat de revista FHM, si anume, cea mai sexi femeie din lume.
Daca nu ar fi cochetat cu lumea filmului si a modei, Milla declara ca si-ar fi dorit sa urmeze cursurile facultatii de medicina, specializarea Chirurgie. Adevarul e ca..i-ar fi stat bine frumoasei Milla in halat alb si cu bisturiul in mana.
Pasiunea catre medicina i se trage de la tatal ei, care este de profesie pediatru si care a incercat de cand aceasta era mica sa-i faca “cunostinta” cu termenii medicali si cu instrumentele medicale.
Bine ca nu a reusit, altfel nu am mai fi putut admira talentul actoricesc si sarmul frumoasei Milla pe micile si marile ecrane.

Citeste si:  Brandswalk - prezentare de moda la Bucuresti Mall

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.