Cine mai poarta vintage in zilele noastre

Cand te gandesti la stilul vintage, ce-ti vine in minte?
Majoritatea dintre noi se gandesc la haine vechi, de moda veche, care nu mai reprezinta o atractie pentru gusturile actuale, intens “mondenizate”.

Adevarul este ca stilul vintage inseamna mai mult decat haine uzate si vechi. Este un stil de viata, clasic, chic, boem si iesit din tipare. Nu este un stil deloc ieftin si necesita foarte multe cunostinte legate de moda, tendinte si accesorii.

Pentru a demonstra ca acest stil nu este unul ieftin, banal si la indemana oricui, Femei-moderne va prezinta lista celebritatilor care adopta acest stil si il promoveaza cu mare placere.

Citeste si:  Accesoriile acestei toamne

1.Barbra Streisand a promovat acest stil, aparand intr-un articol de mare succes al publicatiei “Times” in anul 1997. Articolul facea referire la faptul ca Barbra este simbolul stilului vintage, fiind prima celebritate care “a scos la lumina zilei” acest stil de mult uitat.

2.Tracey Ullman este una dintre celebritatile care a atras de curand atentia presei cu hainele vintage pe care le poarta la majoritatea evenimentelor la care participa. Tracey este o mare colectionara de haine vintage, insa numai ale anumitor designeri consacrati.

Citeste si:  Carouri scotiene pentru toamna

3.Mandy Moore este si ea o fana a acestui stil, ea fiind vazuta de foarte multe ori in magazinele de haine vintage din jurul Californiei. O parte din hainele cumparate de Mandy din aceste magazine se pare ca au apartinut si altor celebritati, care le-au purtat in diverse pelicule.

4.Drew Barrymore este descrisa de criticii de moda ca fiind “draguta”, datorita asocierii ei cu stilul vintage. Drew are un simt estetic foarte bine dezvoltat, reusind sa imbine elemente vintage cu accesorii moderne, clasice sau non-conformiste. Foarte multe femei au incercat sa-i copieze stilul, insa acesta nu se potriveste oricarui tip de silueta.

Citeste si:  Bijuteriile de AUTOR, un adevarat succes

5.Julia Roberts nu este cunoscuta pentru stilul ei care a atras atentia presei, ci pentru faptul ca prin simplitate, a reusit sa devina una dintre cele mai sexy femei din lume, sustinand in acelasi timp popularitatea stilului vintage, pe care ea l-a descris ca fiind unul foarte feminin si cochet. La o decernare de premii Oscar, Julia a purtat o rochie vintage Valentino, cu care a atras numai critici pozitive.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.