Cele mai bine imbracate vedete ale momentului

O revista americana a intocmit de curand topul celor mai bine imbracate vedete de la Hollywood si a analizat vestimentatia pe care acestea au adoptat-o la ultimele lor aparitii in public, in lumina refletoarelor.
1. Naomi Watts
Naomi s-a mandrit cu un look din anii ’40 la New York la premiera filmului ” Nine” acolo unde a purtat o rochie din matase de la Marchesa. Si-a accesorizat rochia cu pantofi Christian Louboutin.
2. Penelope Cruz
Penelope a furat privirile tuturor in rochia ei de la Chanel la premierea din New York a filmului ” Nine” . A purtat cercei de la Chopard ceea ce a facut ca rochia ei sa arate si mai bine.
3. Blake Lively
Blake a purtat o mini- rochie Dolce&Gabbana la premiera filmului ” Sherlock Holmes” din New York. A purtat pantofi Christian Louboutin.
4. Marion Cotillard
Pentru premiera filmului ” Nine” din New York a optat pentru o rochie alba glamorous de la Christian Dior.
5. Mariah Carey
De la Palm Springs International Film Festival Awards Gala Maria a ales o rochie neagra stramta Herve Leger by Max Azria. A purtat de asemenea un bolero si multe diamante pentru a desavarsi acest look de seara extrem de elegant.
6. Kate Hudson
La premierea din New York a filmului ” Nine”, Kate a aparut purtat o rochie cu trena de la Chanel. A accesorizat-o cu cateva bijuterii de la Chopard si Stephen Russell.
Acestea sunt cele 6 vedete pe care specialistii de moda le-au admirat pentru felul in care se imbraca de fiecare data cand apar in fata publicului.

Citeste si:  Profil de designer - Elena Perseil

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.