Bluze cu decolteu in V

Daca te gasesti intr-o zi in care esti in mare graba si nu stii cu ce anume sa te imbraci, atunci trebuie sa stii ca o bluza cu un decolteu in V nu da niciodata gres. Vestea buna este ca avantajeaza pe oricine si se poarta in orice sezon.
Poti opta pentru topuri cu decolteuri in V, taioare, bluze petrecute cu cordon, petrecute fara cordon si rochiile petrecute cu cordon si rochiile petrecute fara cordon. Indiferent pentru ce anume vei opta, nu vei da gres.
Probabil ca va intrebati de ce. Ei bine, raspunsul vi-l dam noi. Indiferent daca esti scunda, de inaltime medie sau inalta: indiferent daca porti o masura mica, medie, mare sau extra, indiferent daca ai umerii lati, soldurile late sau orice altceva mare intre umeri si solduri, decolteul in V iti este de mare ajutor. Acesta va atrage atentia tuturor catre centrul trupului tau, indepartand-o de la punctele cu probleme, pe care le-am mentionat mai sus, creand astfel un efect de subtiere. Indreptandu-se de la umeri catre talie si intalnindu-se intr-un punct de pe mijlocul pieptului, liniile sale iti imita bustul intr-un mod unic. Acest „artificiu” va crea negresit iluzia unei talii mai subtiri si mai mici in acelasi timp. Astfel, daca ai avut vreodata impresia gresita de altfel, ca decolteurile in V nu sunt pentru tine, atunci acum speram ca te-am convins sa porti si tu bluze sau haine cu decolteul in V.
Acest decolteu avantajeaza persoanele care au sanii ceva mai mari, intrucat cele fara sani sunt dezavantajate deoarece evidentiaza marimea adevarata a sanilor.

Citeste si:  10 piese must-have in iunie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.