Best of 2009

Daca aruncam o privire la „povestile” noastre favorite din 2009 si la trendurile de moda, frumusete, stil, stare de bine, calatorii, etc, vom descoperi care sunt cele mai bune lucruri care ni s-au intamplat de- a lungul anului trecut. Si, cu siguranta avem ce povesti, intrucat a fost un an fantastic, cel putin din punct de vedere al modei.
In redactarea acestui articol, vrem sa fim extrem de sinceri si sa spunem lucrurilor pe nume. Selectam acel continut pentru a evidentia ceea ce a marcat anul 2009.
In acest an am invatat faptul ca stilul vine din orice tu gasesti ca este frumos, chic, pentru a adauga putina culoare vietii si garderobei tale.
Anul 2009 a fost un an de criza economica, dar un an in care creatiile nu au tinut cont de asta si designerii au revolutionat podiumurile incercand sa atraga noi si noi clienti.
Cu totii ne-am regandit modul in care ne faceam cumparaturile si cu totii, am ales combinatii inteligente, dar cu bani putini.
In anul 2009 am invatat de asemenea ca moda pentru copii este importanta si ca putem sa ii transformam, chiar si pentru cateva clipe, in adulti veritabili.
Am invatat de asemenea cum anume sa ne accesorizam inteligent pentru a crea un look desavarsit.
Anul 2009 a fost anul in care moda anilor ’60 a revenit si in care stilul acelor ani ne-a captat din nou pe toti.
Acestea ar cam fi in mare, principalele puncte care au marcat moda anului trecut, an marcat de criza, dar si de schimbari majore in materie de stil.

Citeste si:  Must-have-urile iernii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.