Suflecata pan’ la brau by Adrian Oianu

Cea mai noua colectie Adrian Oianu – Suflecata pan’ la brau – este inspirata,in primul rand, de bogatia colectiilor geologice ce se gasesc adapostite in Muzeul National de Geologie.

Noua colectie continua stilul lui Adrian Oianu si vorbeste despre valorile autohtone, despre spiritul romanesc. Cele 60 de rochii ale colectiei au adus pe catwalk motive romanesti, dar cu un suflu contemporan, croieli feminine si trimiteri cromatice catre minerale.

Adrian Oianu se adreseaza acelor „femei complexe, cu verticalitate, mame, sotii, surori, fiice, iubite, care au toate un element in comun – feminitatea, lipsita de agresivitate, de orice natura.”

Citeste si:  Ludmila Corlateanu toamna/iarna 09/10 - Dear Marcella

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto.

Creatiile Adrian Oianu se potrivesc acelor femei cu o garderoba versatila, care experimenteaza mai multe stiluri, de la cel clasic pana la cel usor provocator, apreciaza simplitatea si pun mult accent pe calitatea unei piese vestimentare.

Imprimeurile amintesc de traditiile populare, iar nuantele pietrelor si mineralelor scot in evidenta nuantele calde de galben, portocaliu si culorile puternice de ciclamen si verde fosforescent.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto.

Totul prinde un farmec aparte in miscare, cand se poate admira textura vaporoasa din matase, reflexul satinat si croiala cu drapaje, lungimi si decolteuri asimetrice. Adrian Oianu abordeaza din nou valorile romanesti si demonstreaza cat de modern poate fi un look inspirat de traditiile si radacinile romanilor.

Citeste si:  Gentile sezonului de toamna 2012

Despre Adrian Oianu

Este unul din putinii designeri romani apreciati cu adevarat peste hotare la fel ca pe scena de moda locala. El s-a decis pentru o cariera in moda si a studiat la prestigiosul Institut European de Design din Milano. In 1996, a devenit Art Director si Designer pentru marca de imbracaminte Damat & Tween, in Turcia.

Citeste si:  Lenjerie intima din bambus

Anul 1997 l-a adus in Statele Unite, unde a studiat la „Parsons & Ottis Art University” – Los Angeles. Iar in 2000, a devenit colaborator al faimoasei case de moda americana Liz Claiborne.

In anul 2001, si-a lansat propriul brand vestimentar in SUA, dar s-a intors inRomania in 2004 pentru ca in luna iunie 2006 sa introduca pe „piata” prima colectie importanta de la revenirea in tara – „I live again”.

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.