TouchedBy Catalin Botezatu

In decembrie, a avut loc o noua editie a evenimentului TouchedBy, desfasurat in magazinul Sepala & RSM din Strada Intrarea Tudor Stefan 24. De aceasta data, Catalin Botezatu a fost cel care s-a alaturat proiectului demarat de catre Mihaela Glavan.

Proiectul consta in realizarea unor mini-colectii de accesorii, atat de genti, cat si de pantofi, de catre designeri si persoane publice cu simt artistic.

Citeste si:  Shopping list

In editia de fata, din rodul colaborarii, a rezultat o colectie de accesorii, ce cuprinde: cizme foarte lungi, pantofi si sandale cu toc stiletto, redate pe negru in combinatie cu mov si cu aplicatii de paiete.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Designul acestor colectii apartine in exclusivitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Sepala.

Citeste si:  Trend report - Imprimeuri

Fiecare mini-colectie este pusa la vanzare atat in magazinul Mihaelei Glavan, cat si prin comanda, timp de o luna de la lansare.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Seria evenimentelor TouchedBy a inceput in luna aprilie 2009, prin lansarea colectiei Anei Alexe, si a fost continuata de designerii Lena Criveanu, George Neagu, Ovidiu Buta si Stephan Pelger.

Citeste si:  Fii irezistibila in noaptea nuntii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.