Top 5 coafuri extravagante pentru mirese

Daca esti adepta extravagantei, a stilului iesit din tipare si vrei sa dovedesti cu orice pret ca esti unica, iti vom prezenta mai jos topul coafurilor excentrice . Mai mult, daca planuiesti sa organizezi o nunta, atunci poate ar fi potrivit sa incepi tocmai prin asortarea rochiei cu coafura, pentru ca nimic nu isi pune amprenta asupra unei ceremonii a nuntii, asa cum o face alegerea in purtarea parului.

1. Coada de vulpe este una dintre cele mai ciudate coafuri pe care o poti alege, prin inovatia si ineditul impletiturii. Inspirata din regnul animal, coafura coada de vulpe reprezinta in sine o adevatata arta si se asorteaza cu decolteurile generoase. (Marcello Mocia – hair styling)

Citeste si:  Valentina Pelinel - noua imagine Oriflame

2. Coafura Faraonului este un alt tip extravaganta dusa la apogeu, de Paul Ferguson, Hooker & Young. Ea presupune un breton bogat si foarte scurt, in timp ce varfurile restului de par vor fi ascunse la baza gatului. Este o coafura potrivita pentru miresele inalte, cu gat lung.

3. Superba Suzie McGill propune o coafura care ii poarta numele. Pentru a face aceasta alegere, aveti nevoie de un singur lucru: indrazneala. Ea presupune o un par de lungime medie, o tunsoare pe rotund si mult permanent. Cat permanent incape, viitoare doamne, cu cat suvitele vor fi mai crete si mai infoiate, cu atat mai bine!

4. Poate ca unele dintre voi, desi au luat decizia sa se aseze la casa lor, vor sa ramana pentru parteneri, macar din cand in cand, un soi de zane rele, de iele care iau mintile. La nunta ar putea fi un moment potrivit, cat sa-i fermecati pentru toata viata, o data in plus. Pentru voi, acelasi Paul Ferguson, Hooker & Young vine sa va salveze. Aveti nevoie doar de un par lung pe care o sa-l coafati in stil neglijent, insa seducator. Un permanent special care va va indrepta suvitele in toate partile, incat parul vostru va parea o padure obscura fara iesire.

Citeste si:  Moda zilelor noastre

5. Coafura extraterestru presupune un coc excentric, foarte bine fixat in aer. Tot parul va fi intins spre ceafa, lasand doar varfurile sa se ascunda sub volumul parului. Este nevoie de un par lung, insa nu exagerat de lung, ca sa nu intre cocul dupa voi in incapere dupa 5 minute. Se potriveste persoanelor minione si rochiilor cu spatele gol. Semnatura: Gary Murdoch, fireste.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.