Tipuri de gulere pentru camasi de barbati

Exista cateva zeci de gulere de camasi . Nu le vom trece pe toate in revista, ci doar pe cele devenite cele mai populare de-a lungul timpului:

Gulerul clasic (englezesc): se potriveste atat purtat cu cravata cat si fara, cu sau fara nasturi. Are balene detasabile (ca si cel clasic). Este intalnit cel mai frecvent la camasi de barbati elegante sau smart casual.

Citeste si:  Vintage Bijoux in Vintage Pub! Cel mai stralucitor Targ de fashion, handmade si accesorii vintage din Centrul Vechi!

foto

Gulerul deschis (frantuzesc). Are o deschidere mai mare si prezinta balene detasabile. Se potriveste atasat unor camasi de barbati casual sau elegante.

foto

Gulerul-papion. Asa cum ii spune si numele, se poarta numai cu papion si se regaseste exclusiv in cazul vestimentatiei de ceremonie.

foto

Gulerul polo – A intrat pe scena internationala a modei odata cu cresterea in popularitate a hocheiului de camp, in Marea Britanie. Jucatorii il adoptasera, la randul lor, din comoditate (pentru a nu-i mai jena in timpul meciurilor). Nu are balene, insa are avantajul unei bune prinderi a cravatei si arata excelent atunci cand este asociat cu un sacou, pulover sau vesta.

Citeste si:  Ce putem purta in primavara 2019 pentru a arata senzational?

foto

Gulerul casual – Nu are nasturi de prindere, nu se potriveste defel nici in asociere cu cravata, nici cu papion. In ultimii ani, genul acesta de guler a fost aplicat inclusiv la tricourile barbatesti de zi, din bumbac.

foto

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.