Tendinte in materie de ochelari de soare in 2013

Desi suntem departe de sezonul ochelarilor de soare , tendintele s-au conturat deja, nevenind insa cumari noutati in materie. In 2013, ca si in 2012, vor fi la mare cautare ochelarii retro. Moda anilor 60 pare sa se intoarca in toate segmentele vestimentare, asa ca nici ochelarii de soare nu fac exceptie.

Citeste si:  Lenjerie pentru Lady

In mare voga vor fi insa modelul hibrid, adica ochelarii de soare supradimensionati semirotunzi sau semipatrati. Sunt o adevarata provocare si se potrivesc oricare forme a fetei. In plus, acesti ochelari pot fi purtati atat cu o tinuta eleganta, cat si cu una casual.

Ochelarii cu rame rotunde raman in preferintele designerilor desi, este bine de stiut, ca nu oricarei forme a fetei i se potrivesc. Daca aveti o forma rotunda, este mai bine sa renuntati la ei. Forma triunghiulara este cea care se muleaza cel mai bine pe acest tip de ochelari .

Citeste si:  Noua colectie de toamna/iarna 2010/2011 La Femme

Cat-eyes sunt si in 2013 vedeta ochelarilor de soare. Mai mult, ei se potrivesc oricarui tip de forma a fetei, insa vor da cu siguranta un look excentric. Daca iti place sa iesi din tipare, atunci nu sta pe ganduri: o pereche de ochelari cat eyes iti va veni sa iti completeze personalitatea.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.