TIFFashion 2010

TIFFashion se afla la a treia editie de evenimente de moda desfasurate in cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). TIFFashion inseamna accesul la un targ vintage de obiecte de vestimentatie si decor, la un preview al celor mai interesante colectii ale designerilor autohtoni de haine si accesorii, la proiectii de filme, precum si la un foarte special workshop, care isi propune sa demonstreze, inca o data, complementaritatea celor doua arte: moda si filmul.

foto

Prima expozitie de haine de designer cu vanzare si-a deschis portile in cadrul TIFF 2007 pentru cei interesati de combinatia arta, moda si film.

Citeste si:  Colectia Diana Bobar toamna iarna 2008/2009

Primul concept-store, “organizat din ratiuni comerciale” (dupa cum sustin organizatorii) din Cluj-Napoca se gaseste pe str. Samuel Micu, la nr. 4. Pe langa haine, cei care trec pragul gasesc accesorii potrivite, au parte de consultanta de specialitate si de o atmosfera speciala.

foto

“Este o idee in care am investit. Vreau ca acest magazin sa fie deschis permanent la Cluj si ca el sa prezinte doar colectiile brandurilor romanesti. Noi punem accent pe valoare, bun gust si de aceea tinerii designeri au prioritate. Lucrarile lor sunt unice, de calitate si facute de mana. Spatiul de prezentare va arata putin diferit. La parter va fi o cafenea, iar la etaj o sala pentru expozitii vestimentare, de fotografie sau sculptura. M-am straduit ca locul sa arate aparte, sa ii dau un aer invechit care sa puna in evidenta creatiile”, a spus designerul Dorin Negrau despre prima editie TIFFashion din 2007.

Citeste si:  Poarta bijuterii cu smaralde si poti fi protejata de infidelitate

foto

Programul TIFFashion 2010:

29.05 – 06.06/ 10:00 – 20:00/ Maitresse Maison

Prezentarea colectiilor de moda si accesorii ai unora dintre cei mai interesanti designeri ai momentului: Ada Bucsa, Alice Torella, Anca Ciataras, Carla Szabo, Carmen Secareanu, Cristina Batlan, Diana Nita, Dorin Negrau, Ioana Covalcic, Iris Serban, Lena Criveanu, Lörincz Gyula, Oana Lazar, Raluca Nicolaescu, Vika Gorenko.

Citeste si:  Lookul androgin chic

28.05 – 30.05/ 11:00 – 20:00/ Muzeul de Arta
Targ Vintage – Haine & accesorii

Joi, 03.06/ 16:00 – 17:30/ Maitresse Maison Cocktail pentru presa

Vineri, 04.06/ 12:30 – 14:00/ Cinema Arta
Comrade Couture – Vizionare de film în prezenţa regizorului Marco Wilms

Sambata, 05.06/ 11:00 – 12:30/ Maitresse Maison
Costumul de film – Masterclass realizat de catre Oana Paunescu (DADA/ Castel Films)

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.