Street Style – Saptamana Modei la Paris

Astazi ne-am propus sa iti oferim inspiratie pentru tinutele tale de zi cu zi prin fotografii inedite din timpul Paris Fashion Week. Fotografii care prezinta stilul pur al unui oras si mai ales modul in care pot fi incorporate noile tendinte de sezon in stilul fiecarei culturi diferite.

Cele mai multe trenduri nu apar in studioul designerului, ci chiar pe strada. Indrazneala si originalitatea tinerilor sunt o adevarata inspiratie pentru creatori, deoarece ei gasesc mereu noi modalitati de a realiza un outfit inedit din piese pe care alte persoane mai conservatoare nici nu le-ar atinge intr-un magazin.

Citeste si:  COCOR PARTY FEVER - moda si glamour 100% romanesc,marca IULIA ALBU

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Chit ca istoria se repeta, unele lucruri se schimba spre surprinderea si bucuria noastra. Ne-am gandit sa va aducem fotografii street style din Paris ca exemplu de inovatie care nu trebuie urmat orbeste, ci mai degraba are menirea de a va deschide apetitul pentru a experimenta!

Citeste si:  Creaza-ti propriul tau stil

foto

Paris, „cite de la lumiere”… in cazul galeriei noastre, orasul stilului. Moda inseamna, mai mult la Paris decat in alte orase, viziune, arta, imaginatie care se joaca cu limitele si regulile gandirii; un loc care a fost „construit” datorita vietii care ii curge prin „vene”, si fiecare stil de viata si conceptie asupra vestimentatiei este influentat la randu-i de Paris.

Citeste si:  Cum sa porti culorile

Pentru mai multe fotografii, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.